2011. március 28., hétfő

17. fejezet

Ne haragudjatok tudom hétvégére ígértem csak sajnos volt egy kis balesetem. Dobi ledobott a hátáról és a bal csuklóm megrepedt. Nagyon fájt így nem voltam fent. Most is fáj és egy kézzel pötyögök de megéri mivel szeretem olvasni a véleményeteket. Úgy gondoltam felderítem a Ti napotokat meg a sajátomat is ezáltal. nem lesz egy hosszú fejezet majd meg látom mennyit bírok...de mivel ezen a héten itthon gyógyulgatok gondoltam meg próbálok fejit hozni majd még. Puszi nektek és jó olvasást.
becca20


- Jegezd meg Kristen Pattinson, nem tűröm, hogy megcsalj te az enyém vagy! Ahogy a családod a kezemben van te is.
Krisnek amint eszébe jutott Robnak milyen hatalma van a vállalatuk fölött, minden ellenállása megtört.
- Rendben - bólintott.
Gondolataiba mélyedve nézett a távozó férje után. Nem szabad elfelejtenie, hogy Rob milyen gátlástalan tud lenni. Ha azonban azt hiszi, hogy ő megalázkodó, megszeppent asszonykává változik, akkor nagyon meg fog lepődni.




Kris nem győzőt csodálkozni, hogy a bennfentesek számára fenntartott helyen mennyi ragyogó szépség nyüzsög.
- Sohasem hittem volna, hogy ennyi nő érdeklődik az autóversenyzés iránt - jegyezte meg Tomnak.
A férfi vigyorgott.
- Ezeket a nőket nem a versenyautók érdeklik, hanem a vezetőik.
- Vagy úgy - Nem csoda, hogy Rob olyan lelkes Forma-1 rajongó. Nem csak autókban gyönyörködhet, hanem szép nőkben i válogathat kedvére.
Krisnek bezzeg cseppet sem tetszett a terep. Fülsiketítő lárma volt, az olaj- és benzinbűztől alig kapott levegőt. Bosszús tekintettel nézte Robot, aki éppen egy áramvonalas versenyautó mellett állt, és élénken beszélgetésbe merült a szerelők főnökével a motorról. Lelkesedésében egészen kisfiúsnak látszott. Ebben a pillanatban vette észre, hogy a felesége figyeli, és odament hozzá.
- Na? Mit szólsz? Hát nem csodálatos itt?
Kris azonban gyorsan lehűtötte, mivel egyáltalán nem rejtette véka alá a véleményét. Miután ékesszólóan ecsetelte távolról sem kedvező benyomásait, hozzátette:
- Ha nincs ellene kifogásod, inkább visszamegyek a hajóra.
Rob elhúzta a száját.
- Igazad van. Ez nem hölgynek való hely. Tom visszavisz, aztán majd később találkozunk.


Rob kiszállt a helikopterből, és lement az alsó fedélzetre. Kitűnően érezte magát. Az egész napot a motorsport iránti szenvedélyének szentelte. Az általa támogatott csapat az első rajthelyen állt.
Most pedig Kris egy egészen másfajta szenvedélyét fogja kielégíteni. Kris először mindig hidegnek mutatkozik, de rövid idő alatt lobban fel benne a láng.
Igen, az élet majdnem tökéletes. Rob remélte, hogy a feleségét a kajütben találja. Az asszony azonban nem volt ott. Tíz perccel később frissen zuhanyozva, rövidnadrágban és ingben felment a fedélzetre. Ott megtalálta Timet, Carlót és Tomot, akik egymás mellett álltak, és kihajoltak a korláton.
- Hé, fiúk! Nem láttátok valahol Krist?
Tom egy körülbelül kétszáz méterre horgonyzó, kis hajó felé mutatott.
- Ott van Giannival. Az a hajó valószínűleg Gianni barátaié. Versenyt úsztak. Húsz perce érkeztek meg.
Rob úgy érezte, mintha gyomorszájon vágták volna. Féktelen haragjában rárivallt Tomra:
- Te hagyod, hogy a feleségem a kikötőben úszkáljon, ahol állandó hajó forgalom van? Teljesen megőrültél? Elfelejtetted, hogy a testőre vagy?
- Ne haragudj, főnök! Nem tudtam visszatartani. Amikor a fedélzetre értem, éppen leugrott  a korlátról.
- Micsoda? Csak úgy leugrott majd tíz méter mélységbe? - Rob mély lélegzetet vett. Hirtelen rádöbbent, miért olyan iszonyúan dühös: félti a feleségét. Olyan védelmező ösztön ébredt benne, amilyet eddig  csak az édesanyja és a nővére iránt érzett.
- Nem kell aggódnod. Kris úgy úszik, mint a hal. Nem is tudtunk megegyezni, hogy melyikük győzött.
- Azért várunk itt, hogy figyeljük, amikor visszaúsznak - vetette közbe Carlo - Ugyanis fogadtunk.
Rob nem hitt a fülének.
- Hát ezt felejtsétek el! Nem fognak visszaúszni. Értük megyünk a motorcsónakkal.
- Már késő.
Ebben a pillanatban a távoli hajóról két alak ugrott a vízbe. Rob lelki szemei előtt rémképek kavarogtak, mi minden történhet Krissel.  Görcs állhat a lábába, elgázolhatja egy hajó.... Visszafojtott lélegzettel figyelte, ahogy a két alak közeledik. El kellett ismernie, hogy Kris Kitűnően úszik. Erőteljes és tökéletes karcsapásokkal szelte a vizet.  Elsőként érte el a hajó farát. A létra után nyúlt, és boldogan kiáltotta:
- Győztem!
Gianni az egyik karjával megkapaszkodott Kris derekában.
- Akkor egy- egy.
Kicsit kifulladva, de nevetve másztak fel a fedélzetre. Kris parányi fekete bikinit viselt, ragyogott az életörömtől, és túlságosan  is közel állt Giannihoz.
- Holnap majd döntőt úszunk - javasolta Gianni.
- Rendben - bólogatott buzgón Kris.
Robot úgy elfogta a féltékenység, hogy oda akart rohanni az asszonyhoz, de Carlo elkapta a karját.
- Most legalább már tudod, mit érez a feleséged.
- Ezt hogy érted?
- Tudod, hogy Kris és Gianni csak barátok, mint te és Emily. De ha az ember szeret egy nőt, akkor nem mindig fogadja el könnyen a férfi barátokat. Azért fogadd csak meg a tanácsomat, és ne csinálj ügyet az ártatlan szórakozásból!
Rob elgondolkodott a hallottakon. Ő természetesen nem szerelmes Krisbe, de azért nem olyan elnéző, mint Carlo. Az ő felesége rajta kívül ne szórakozzon senkivel!
- Nem fogsz holnap versenyt úszni. Te pedig, Gianni, ne bátorítsd a feleségemet, hogy ilyen ostoba módon kockára tegye íz életét!
- Ugyan, ne legyél már ilyen morcos vén medve! Hiszen neked ott van az autóversenyzés. Én miért ne lelhetném kedvemet egy természetesebb sportban?
A " vén medve" szíven találta Robot. Hirtelen ólomsúllyal nehezedett rá  a huszonnyolc éve. Főleg ha belegondolt h Gianni alig több 22 évesnél. Dühös pillantást vetett a feleségére. 
- Elfelejtetted, hogy holnap valamennyien megnézzük a grand prix-t. Hétfőn pedig Gianni elutazik. Így ebből az úszóversenyből semmi sem lesz.
- Aha - morogta az asszony, aztán elfordult - Bocsássatok meg, fel kell öltöznöm vacsorához.
Robnak egyáltalán nem tetszett, hogy a hajón Kris találkozott egy ismerősével és főleg az nem tetszett neki, hogy ez nem más mint, Gianni. Igazi olasz pasi volt nőies vonásai sötét barna szemek és fekete haj. És Rob nagyon jól tudta, hogy a nők az ilyen típusú férfiakért bomlanak. Az meg rá tette még egy lapáttal, hogy biztos volt benne nem csak barátok voltak. Lement az irodának kialakított kajütbe mert egy fontos e-mailt várt. Amikor rá jött, hogy volt valami Gianni és a felesége között szólt a magánnyomozónak, hogy derítsen ki mindent. Meg is érkezett amit várt. Kris 20 éves volt amikor találkozott Giannival aki akkor 18 éves volt.A nyomozó azt is kiderítette, hogy nem voltak túl szorosak a szálak, de a jelentés szerint kétszer is egy hotelben szálltak meg. A nyomozó szerint ekkor még tartott Mike és Kristen kapcsolata. Rob a méregtől ketté törte a ceruzát amit a kezében tartott. Semmit sem tudott meg igazából és ez dühítette. De abban biztos volt, hogy Kris soha többet nem maradhat Giannival kettesbe. Az ő felesége csak is az övé...

6 megjegyzés:

  1. nagyon tetszett, de most csak két szó, holnap bővebben, akkor nyugodtabban el tudom olvasni remélem. (rohanok, mert a pici lázasan fekszik, de nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem, nincs-e friss).
    Gyógyulj meg te is, aztán ontsd a frisseket, bármikor jöhetnek. Jobbulást, holnap jövök. virág

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Eszméletlen jó a feji. Rob Érzései is egyre jobban letisztUlnak. Krisz pedig nagyonis okosan áll a dolgokhoz, pontosan tudja mit kell tennnie, hogy kell bánni a "vén medvével". CSAK GRATULÁLNI TUDOK, NAGYON VÁROM A FOLYTATÁST!
    Krisz

    VálaszTörlés
  3. Ah meg hogy nem szerelmes Krisbe?Nevetnem kell,haha! felti Ovja,Giannival kettesbe nem engedi,es Kris csakis az o felesege senki mase! nagyon jo fejezet volt,gyogyulj meg hamar pusz Maja

    VálaszTörlés
  4. na itt is vagyok újra. végig olvastam megint, és még mindig nagyon tetszik.
    Jah a féltékenység felütötte a fejét, méghogy "ő nem szerelmes a feleségébe", jah igen, de azért nehogy már esetleg mással csak egy szót is váltson...meg, hogy mennyire féltette, mik eszébe nem jutottak mikor úszott, azért ez valamit csak jelent!!!! Nem????!!!!!
    És a vége, milyen pipa, hogy nem lett okosabb, (pedig tisztában lehetnek vele, hogy ő volt az első Kris életében, mármint úgy...) uhh, azért Kris ravasz kis boszorkány, tudja, hogyan kezelje Robot, lesznek még szerintem paprikás jelenetek, nagyon várom a többit. Siess a folytatással, de azért kíméld a kezed...
    Virág

    VálaszTörlés
  5. nah ez szép húzás volt Krisztől:D remélem Rob meg is pukkad :D XD azért remélem Kris tovább folytatja a kis Hadjáratát Giannival:D tök vicces ahogy Robot szétveti az ideg:D várom a folytatást.
    puszi

    VálaszTörlés
  6. jééé...Rob aggódik:D hát ez elég érdekes volt:D kíváncsi leszek mikor jön rá arra hogy szereti a feleségét:D az lesz még egy szép felfedezés:D nagyon tetszett ez a rész, várom a kövit!
    puszi

    VálaszTörlés