2011. március 12., szombat

12. fejezet

Sziasztok! Hamarabb jön a friss mert vasárnap is akarok hozni egyet! Jó olvasást! puszi


Rob rövidnadrágban és fehér pólóban, kávéscsészét tartva a kezében állt az ágy mellett, és figyelte, ahogy Kris nagyot ásít, aztán kinyitja a szemét.
Az asszony álmosan nézett fel a férjére, aztán igézően elmosolyodott.
-Már fenn vagy? Hány óra van? - kérdezte, miután hangosan megkordult a gyomra. Rob letette a kávét az éjjeliszekrényre, és megcsókolta a homlokát.
- Egy óra van!
- Hiszen akkor még az éjszaka közepén járunk. Feküdj vissza!
- Délután egy óra van!
- Akkor valóban fel kell kelnem. - Kris nyújtózott, és halkan felnyögött. mivel olyan izmai fájtak, amelynek eddig a létezéséről sem tudott. Rob bűntudatosan képet vágott. Aztán a tekintette végigfutott a felesége formás alakján. Csodálatosnak találta. Az asszony csinos arcát kócos haj övezte, az ajka rózsás és kemény volt a csókoktól, a takaró alig fedte be telt keblét.
Rob a világ legszebb asszonyaival szeretkezett már, de egyikük sem érhetett Kris nyomába. Ilyen nővel, mint ő, még sohasem találkozott. Még a legjózanabb férfinak is az eszét venné! Jaj, ahogy a nevén szólongatta, és szerelmet valott neki, miközben újra és újra átélték a gyönyör csúcspontját! Robot különösen meglepte, hogy felesége milyen gyorsan megtanulta, mivel lehet őt a legjobban izgalomba hozni.
Amint, első pillantásra sejtette, Kris természettől fogva roppant érzéki nőnek bizonyult, akit a legkisebb érintés is lázba hozott. Előző vőlegény vagy eunuch lehetett, vagy szent.
Rob hihetetlennek találta, hogy ő Rob első szeretője. Eddig nem lelte semmi kedvét a szüzességben, és nem is volt még dolga érintetlen nővel. Tulajdonképpen előnyben részesítette a tapasztalt szeretőket. Most nem győzte csodálni azt a rendkívüli élményt, amelyben része volt. Be kellett vallania, hogy elégtétellel töltötte el, és hízelgett a férfiúi büszkeségének, hogy ez a csodálatos nő neki ajándékozta az ártatlanságát. Kris most már hozzá tartozik. Egyedül őhozzá. Noha Rob nem hitt a szerelemben, roppant izgatónak találta, hogy ilyen asszony a felesége. Ha csak ránézett, jóleső borzongás futott végig a testén. Összeszorította az ajkát, és küzdött a kísértés ellen, hogy visszabújjon az ágyba.
- Jó lenne felkelni - felelte végül. Hiszen a forró szerelmes éjszaka után mindkettejüknek szükségük van egy kis pihenésre. - Gyere a szalonba, ha felöltöztél! Rövidesen tálalják az ebédet. Utána megmutatom neked a vitorlást, és bemutatom neked a kapitányt meg a legénységet - Ezzel sarkon fordult és kiment a kajütből.

Ahogy végignézték a vitorlást, Kris nagy érdeklődést tanúsított a gépészeti kérdések iránt, és bebizonyosodott, hogy rendelkezik a hajó működésére vonatkozó alapvető ismeretekkel. Az egész legénységet elkápráztatta a természetességével és bájával. Rob értékelte a felesége lelkesedését, de fél óra múlva már legszívesebben újra ágyba bújt volna.
- Nos, hogy tetszik a hajóm? - kérdezte, ahogy végül megálltak a korlátnál. Átölelte a felesége derekát, és magához húzta.
- Láttam már tengerjáró utasszállító hajót, amely kisebb volt,mint ez a vitorlás. Nem csoda, hogy kinn a tengeren horgonyoz. Egész Monte-Carlóban nem akadna olyan kikötőhely, amely elég nagy lenne számára. Tudtam, hogy gazadag vagy, de azt nem sejtettem, hogy ennyire. Helikopter-leszállóhely, úszómedence, motorcsónak...egyenesen hihetetlen. Szeretem a vitorlásodat, és szeretlek téged.
- Akkor minden jól van - morogta a férfi
-  Csak szeretném végre tudni, hogy hova hajózunk. Megkérdeztem a kapitányt de úgy látszott,nem tudja. Utazás az ismeretlenbe? Ez a terved? - Az asszony mosolygott, és csábítóan hozzásimult a férjéhez.
Robnak hirtelen melege lett. Az asszony csillogó szeme elárulta, arra számít, hogy valami elhagyott, távoli helyen édes kettesben fogják tölteni a mézesheteket. Rob viszont azt szándékozott tenni, amit  minden évben tenni szokott, és amit már régen előkészített. Hirtelen nagyon önzőnek érezte magát.
Eltolta magától az asszony nagyon is csábító testét, és némileg bosszúsan ráncolta össze a homlokát. Nem volt hozzászokva, hogy tekintettel legyen a nők érzéseire. A szertői mindig készségesen alkalmazkodtak a szeszélyeihez. Végül is gazdag ember és nagyvonalú szerető volt, ameddig a kapcsolat tartott. Azt pedig  mindig már kezdetben világossá tette, hogy nincsenek házassági szándékai. Az érzelmek világa mindig távol állt tőle, és ezen nem is akart változtatni csak azért, mert megnősült.
Annak az embernek a lányával, akinek a lelkén szárad a családja boldogtalansága...
Rob vonakodva idézte az emlékezetébe ezt a tényt, amelyről már csak nem megfeledkezett puszta érzelgősségből. Pedig valójában csak az a helyzet, hogy összeillenek az ágyban.
Kihúzta magát, és higgadtan elmagyarázta:
- Nem utazunk az ismeretlenbe. Minden év májusában idejövök, hogy megnézzem a Monacoi Grand Prix-t. Vasárnap lesz a futam. Mivel támogatok egy versenyistállót, a bennfentesek számára fenntartott helyről szoktam végignézni, utána pedig részt veszek egy fogadáson.
- Ó, értem - A fény kialudt az asszony szemében, ami elárulta, hogy egyáltalán nem érti. - Nem tudtam, hogy Forma-1 rajongó vagy, bár sejthettem volna. Igazi férfiaknak való rendezvény. Számomra  mindenesetre vadonatúj élmény, de vasárnapig legalább teljesen az enyém  leszel - tette hozzá az asszony szédítően mosolyogva.
Robot meglepte, hogy felesége ennyire megértő. Ettől váratlanul bűntudat tört rá.Egy pillanatig eljátszott a gondolattal, hogy utasítást ad a kapitánynak, azonnal szedje fel a horgonyt. De hát akármilyen hihetetlenül vonzó Kristen , ő senki kedvéért sem változtatja meg a terveit.
- Nem egészen - felelte szárazon. - Már évek óta hagyomány , hogy a hasonló gondolkodású barátaimat meghívom a vitorlásra ezen a hétvégén, és általában hétfőig maradnak.
Kris egy hosszú percig némán bámult újdonsült férjére. A férfi a felszínen teljesen gondtalannak látszott. Kris azonban némi bizonytalanságot fedezett fel a szemében, amelynek láttán elfojtott egy mosolyt. Hát persze, hozzá van szokva, hogy mindig azt tegye, ami jólesik. Eddig nem kellett tekintettel lennie senkire. Ha a pletykáknak hinni lehet, tülekedtek körülötte a nők, hogy minden vágyát teljesítsék. A házasságról nyilvánvalóan sokat kell még tanulnia.
- Jól értettem? Vendégeket hívtál a nászutunkra, akikkel meg akarsz nézni egy autóversenyt?
-Igen.
- Eredeti mézeshetek,de én tisztelem a hagyományokat. Miért is ne? Örülök, hogy megismerhetem néhány barátodat. Eddig csak üzlettársaiddal találkoztam, meg természetesen Tommal. Kitűnő esküvői tanú volt. Egyébként hol van most?
- Motorcsónakkal kiment a partra - Rob kerülte felesége tekintetét.- A vendégekért.
- Ne néz már olyan komolyan! Nincs semmi baj. Megyek átöltözöm a fogadásukra.
Kris lement a hajó aljba és elindult a szobájuk felé amikor az egyik ajtó mellett készült elmenni hirtelen rá ébredt, hogy azt sem tudja mi van mögötte. Mindig is kíváncsi volt így bement. Egy nagyon szépen berendezett iroda helységben találta magát. A szobát a nagy tölgyfa íróasztal uralta. Ahogy rá nézett úgy döntött ír egy levelet az anyjának, biztos van még ideje, míg Tom megérkezik a vendégekkel. Leült az asztalhoz és keresgélni kezdet egy papír után. Az összes fiókot felkutatta már de sehol sem talált papírt, éppen feladni készült a keresést amikor egy rejtett fiókot talált, kinyitotta. Egy csomag  írólap volt ott meg egy akta, ami megragadta a figyelmét. Az akta tetején nem más szerepelt, mint Stewart akta!  Kristen kivette azt is a fiókból nem értette mi lehet az de már előre valami furcsa félelem szállta meg. Remegő kézzel nyitotta ki....

2 megjegyzés:

  1. Azta! Rob nem tizes! Forma1 meg baratok! Ennek teljesen elment az esze!Azt hiszem most ,hogy Kris megtalalta az aktat,innentol szamithatunk a bonyodalmakra,oszinten nagyon varom a kovetkezo reszt mi sul ki belole,mikor nyomja Kris Rob orra ala az aktat,persze ha nem lepi meg Rob es rajta kapja Krisst hogy pont az olvassa amit nem kene! Szuper lett a fejezet pusz Maja

    VálaszTörlés
  2. Továbbra is szeressem!!!!
    Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra, és igencsak tetszik a felvezető mondatod, hogy holnap is lesz friss.
    Kiváncsi vagyok arra az aktára, és hogy Kris hogy reagál. Én egyre biztosabb vagyok benn, hogy nem szembesíteném vele Robot, hanem jól megleckéztetném. Azt hiszem akkor látnánk csak igazi kis "dúvadot", merthogy nem hagyná szó nélkül, ha Kris mással flörtölget, az tuti. Lenne azt hiszen nemulass...
    Na ezt hámozd ki ha tudod.
    Nagyon várom a frisst.
    A többit már tudod.
    virág

    VálaszTörlés