2011. március 22., kedd

16. fejezet

Sziasztok! Gondoltam örülni fogtok egy kis fejezetnek hétköznap is. Így megkaptátok bár lehet, hogy az eleje nem fog tetszeni...de sajnos nem lehet mindig úgy, ahogy nektek jó! Jó olvasást majd és puszi nektek.

- Te most viccelsz, ugye? A magánnyomozód nem volt elég alapos? Nem tudott meg mindent az életemről, hát ez csodálatos remélem nem fizettél neki túl sokat - nevette fel gúnyosan az asszony. Majd dühösen folytatta:

- Még te beszélsz meglepetésekről? Te, aki meghívtad a szeretődet a nászutunkra?
- Emily nem...
- Ugyan kérlek! Azt, hogy lefeküdtetek, a bestia minden pillantása el árulja. Fölösleges tagadnod.



- Egyetlenegyszer, több mint tíz évvel ezelőtt - ismerte be a férfi durván. - Carlo nagyon régi és nagyra becsült barátom, és én mutattam be őket egymásnak. Én voltam az esküvői tanújuk is négy évvel ezelőtt. Emily csak egy régi jó barát, semmi több.
- Nem kell magyarázkodnod. Nekem aztán igazán mindegy. Csak csodálom, hogy a férje tűri. Nagyon rendes embernek látszik. Míg te a legalattomosabb és legönteltebb férfi vagy, akivel valaha a balsorsom összehozott. És azt hiszed, hogy egy szemernyit is változni fog a véleményem rólad azért, mert arra kényszerítesz, hogy veled maradjak, akkor alaposan tévedsz. Most pedig foglalkozz a vendégeiddel! Nekem fáj a fejem, és lefekszem. Még pedig egyedül.
Rob ellenállt az erős kísértésnek, hogy csókkal forrassza ajkára a szót.
- Nem egyedül - mormolta gyengéden, és karon fogta az asszonyt.
Krisnek sehogy sem sikerült kiszabadítania magát a szorításból.
- A feleségem vagy, és meg kell osztanod velem az ágyadat. Erről nem alkuszunk. - Rob elkapta az asszony tekintetét, és abban nemcsak haragot és fájdalmat, hanem félelmet is látott. Döbbenten eresztette el a karját. - Kimerültnek tűnsz. Hozok fájdalomcsillapítót, aztán hagylak aludni.
Gondolataiba merülve ment a fürdőszobába a gyógyszeres szekrényhez. Eddig mindenben sikeres volt, amit csinált. A nők csodálatot és vágyat éreztek, ha találkoztak vele, sohasem félelmet. Hogy a csodába sikerült a feleségét így megfélemlítenie?

Kris jólesően sóhajtott fel álmában. Azt álmodta, hogy egy erős kéz gyengéden simogatja, aztán forró ajkak becézgetik a nyakát, finom ujjak lobbantják lángra az érzékeit. Szíve egyre gyorsabb kezdett dobogni, és majd elolvadt a gyönyörűségtől. Aztán úgy érezte, mintha izmos  test ereszkedne az övére.
Hirtelen kinyitotta   szemét. Nem álmodtam! Rob valóban ott feküdt rajta. Izzó tekintette a paradicsom gyönyöreit ígérte. Már késő volt ellenállni. És Kris nem is akart. Égett benne a vágy, és hozzá simult Robhoz.
- Akarsz engem? - kérdezte Rob.
- Igen - sóhajtotta az asszony.
Forró és szenvedélyes ölelkezés következett. Ahogy azonban a gyönyör hullámai lassanként elcsitultak, Kris nagyon elszégyellte magát, amiért ismét ilyen könnyen beadta a derekát. Megpróbálta ellökni magától a férfit, de az szorosan tartotta.
- Jól vagy? - simította el Rob egy fürtöt a homlokából.
- Amennyire lehet, amíg itt lógsz  a nyakamban.
- Az ördögbe is! Felejtsük már el a tegnapi vitát! Az élet megy tovább.
- Nekem viszont az egyetlen vágyam az, hogy innen szabaduljak - vágta oda Kris elkeseredetten, mert Rob elbizakodott hangja mértéktelenül dühítette.
- Egyszerűen nem akarod elismerni, hogy akarsz egy ilyen férfit, mint én. Ugye így van? - Rob szenvedélyesen megcsókolta, aztán elhúzódott, és fürkészően a szemébe nézett. - Az a te bajod, hogy nem akarsz szembenézni a valósággal. Olyan gyengéd és regényes szerelmet akarsz, mint a mesében. Márpedig minden józan ember tudja, hogy ilyen szerelem a valóságban nem létezik.
Felült és beletúrt kócos hajába. Aztán egész higgadtan magyarázni kezdete:
- Az érzéki vágy összehoz két embert, és arra ösztönzi őket, hogy házasodjanak össze. Néhány év múlva a tűz kialszik, de addigra általában már megszületett a gyerek, aki összetartja a kapcsolatot. A férfiban él az ösztön, hogy védelmezze az anyát és a gyereket, és a legtöbb esetben a kötelesség tudat is elősegíti a házasság fennmaradását.
Kris növekvő döbbenettel hallgatta.
- Ezt te valóban így hiszed?
- Igen, bár nem tudom elképzelni, hogy valaha ne áhítozzam a csábító tested után - vigyorgott. Aztán felkelt, Kris pedig gyorsan magára húzta a takarót.
- Lehetetlen vagy!
- Semmi sem lehetetlen, ha igyekszik az ember - Aztán Rob arca elkomolyodott - Ennek ellenére valós elvárásokkal kell egy házasságba elébe nézni.
Hihetetlen, hogy milyen biztos a dolgában! Krisnek elég volt ránézni a férje erőteljes testére, hogy teljesen elgyengüljön. Ebben a pillanatban rádöbbent, hogy mindenek ellenére szereti, mégpedig menthetetlenül. Ettől elszomorodott, de dühös is lett. Még megjárja ez a férfi, hogy becsapta és folyamatosan megalázza.
- És te szakértőnek képzeled magadat ezen a területen? Nevetnem kell!
- Csak te húzhatod a rövidebbet, ha ragaszkodsz ehhez az ostoba veszekedéshez. Viselkedhetünk egymással udvariasan, és csodálatos szeretkezésekben lehet részünk, vagy csatatérré változtathatod a házas életünket. Teljesen rajtad áll. De azt most felejtsd el, hogy Giannihoz bármi közöd is lehet, mert megtiltom! Most lezuhanyzok. Amíg vissza jövök döntsd el!
Kris rá döbbent, hogy csak egy válasz létezhet más lehetőséget Rob nem enged meg neki. Észre vette, hog férje féltékeny Giannira már pedig, ha ez igaz adig üsd a vasat....Ha Rob a saját kijelentése szerint bármire képe, hogy őt megtartsa és féltékeny is, akkor van még remény. Talán mégis csak többet jelent számára, és talán vannak még csodák... De azt sose felejtheti el, hogy Rob csak azért vette el mert az apján bosszút akart állni. Rob vissza jött a fürdőszobából. Egy törölköző volt a csípője köré tekerve.
- Tehát? - fordult a feleségéhez, miután elővett egy ruhadarabot a szekrényéből. Amíg felhúzta a fürdőnadrágot, Kris elragadtatva nézte tökéletes testét.
- Kérdeztem valamit.
- Tessék? - riadt fel az asszony az önfeledt bámulásból. - Ja persze, ahogy csak óhajtod uram és parancsolom - hajtotta meg a fejét színpadiasan - Elásom a csatabárdot.
- Akkor jó. Vegyél fel valamit! Beküldöm az inast, hogy hozza be a reggelidet. Vele megbeszélheted a hétvégi programot. Ő ismeri az előzetes terveket, ha valamin változtatni akarsz, csak szólj neki! Ha kész vagy találkozunk, az úszómedencénél. Pénteken mindenki délig lustálkodik. Ebéd után kimegyünk a partra. A férfiak megnézik az autókat, a nők meg vásárolnak. Aztán itt találkozunk a vacsoránál, utána pedig át hajózunk Saint-Tropez-ba, és meglátogatunk egy éjszakai mulatót. Tessék erre majd szükséged lesz! - nyújtott át egy hitelkártyát.
Kris meglepve látta, hogy Kristen Pattinson névre van kiállítva.
- Hogy tudta ilyen gyorsan elintézni? - kérdezte. És újra dühbe gurult arra a gondolatra, hogy Robert mindent megkap az életben, amit csak akar beleértve őt magát is.
Rob ajka körül önelégült mosoly játszott.
- Idejében megszerveztem mindent, Tom segített vonta meg a vállát.  
- Roppant alapos vagy. Köszönöm, de egyáltalán nincs szükségem a pénzedre. Nekem is van elég... de hisz tudod, nem vettél zsákbamacskát velem.
- Nem sokáig, ha továbbra is a szembenállásra törekszel. hagyj fel ezzel Kris! A feleségem vagy, viselkedj is eszerint! Egy óra múlva várlak a fedélzeten, hogy foglalkozz a vendégeinkkel.
- Ők a te vendégeid! Majd foglalkozom azzal akit ismerek! - jelentette ki Kris
Rob tekintette egy pillanata alatt elsötétedett.
- Jegezd meg Kristen Pattinson, nem tűröm, hogy megcsalj te az enyém vagy! Ahogy a családod a kezemben van te is.
Krisnek amint eszébe jutott Robnak milyen hatalma van a vállalatuk fölött, minden ellenállása megtört.
- Rendben - bólintott.
Gondolataiba mélyedve nézett a távozó férje után. Nem szabad elfelejtenie, hogy Rob milyen gátlástalan tud lenni. Ha azonban azt hiszi, hogy ő megalázkodó, megszeppent asszonykává változik, akkor nagyon meg fog lepődni.

4 megjegyzés:

  1. Szia! nagyon jol gondoltad! ezekbe az unalmas hetkoznapokba,nagyon jol jott egy uj fejezet!a kis hamis Kris! o majd foglalkozik az o vendegeivel!Neki nincs egyse,csak Gianni ,de Rob maris feltekenykedik,pedig a kis olasz csak barat! Igazi feludules volt a mai fejezet csinalhatsz maskor is ilyey ! Pusz Maja

    VálaszTörlés
  2. uhh, itt aztán izzik a levegő rendesen.
    Rob akármennyire is próbálja titkolni, bár nem is annyira palástolja, írtóra féltékeny Krisre, és tényleg én is abban bízok, hogy ez azért többet jelent pusztán üzleti (bosszú) kapcsolatnál. Remélem hamarosan rádöbben, és nem jutnak el addig, hogy Kris megszökjön tőle....
    Kris meg igazi vadmacska, biztos lesz még váratlan fordulat a viselkedésében, de totálisan megértem, hogy elgyengül, akárhányszor hozzáér Rob. Meg persze szereti is, akármit tett vele, akármilyen aljas volt is a házasság szándéka.
    Jaj nagyon jó volt, főleg, hogy ilyen meglepi szerűen hoztad. Márcsak a hétvégét várom, meg a friss. Hozol Főnixet is??? jó, nem leszek telhetetlen, de akkor is, nagyon jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    virág

    VálaszTörlés
  3. NAGYON NAGYON SZUper lett!!Szerintem is jó volt így a hét közepe felé ez a meglepetés!=)Nagyon tetszik,hogy Rob olyan kis féltékeny.De nem valami okos gondolat ha azt gondolja,hogy Kris majd meghuyászkodik ahhoz ő túlontól makacs:=)
    Kötörő lelkesedéssel várom a következő fejezetet!!=)Remélem hamarosan érkezik!=)
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés
  4. azta:D nagyon jó volt! kíváncsi leszek erre a vendég foglalkoztatásra! tuti hogy kris vmi huncutat fog művelni!:D remélem hamar jön a folytatás! puszi

    VálaszTörlés