2011. április 1., péntek

18. fejezet

De abban biztos volt, hogy Kris soha többet nem maradhat Giannival kettesbe. Az ő felesége csak is az övé...

A hajó farától az orráig kifeszített színes lámpafüzérek világították meg a hatalmas vitorlást. A vacsorát hidegbüfé formájában tálalták, mivel további harminc vendég érkezett a fedélzetre. Minden jel szerint ez is hagyomány volt Robnál. Kris távolról figyelte a férjét. Körülvették a barátai, akik között a nők voltak többségben. Nyitott nyakú, hófehér ingben és sötét nadrágban hihetetlenül vonzó volt. Éppen rámosolygott egy nőre, aki a karjába kapaszkodott. Rob mindenütt az érdeklődés középpontjában állt, még ilyen helyen is, ahol nyüzsögtek a figyelemre méltó férfiak.
 - Ciao bella! -  lépett oda Krishez Giannia, és leplezetlen csodálattal bámulta - Csodaszép vagy. Meg sem érdemel téged ez a társaság. Nem kellene elszöknünk a barátom hajójára?
Mielőtt Kris valamit válaszolhatott volna, Gianni apja, Carlo csatlakozott hozzájuk. Dohogott, hogy a felesége mindig elkésik.
- Most is helikoptert kellett érte küldeni, mert nem ért vissza idejében a vásárlásból. És ki tudja meddig fog még öltözködni. - zsörtölődött Carlo.
Emily azonban ebben a pillanatban felbukkant. Fehér, pánt nélküli ruhát viselt, amely alig fedte a keblét. Bár tekintettel az anyag átlátszóságára, ennek szinte nem is volt jelentősége. A csípősén széles ezüstöv csillogott. A ruha alul is csak annyit takart, amennyit okvetlenül szükséges volt, de így is látszott, hogy alatta fehérneműként csak egy vékony pánt rejtőzik.
Krisnek tátva maradt a szája a döbbenettől. Gianni csinos, fiatal arcán zavar tükröződött.
- Ez új ruha? - kezdte Carlo, és kocsányán lógott a szeme.
- Nem, drágám - felelte Emily - Azt mondtad, siessek, így aztán a csak magamra kaptam ezt a régi rongyot.
Kris és Gianni alig tudta visszafojtani a kacagást. Ahogyan aztán a pár távozott, elemi erővel kirobbant belőlük.
Rob a mondta közepén félbeszakított egy svájci bankárral folytatott komoly beszélgetést, és rámeredt a feleségére. Az asszony hátravetette a fejét, ami érvényre juttatta karcsú nyakát és a keblét. Barna haja selyemfüggönyként szinte a derekáig ért. Pánt nélküli piros ruhát viselt, amely rásimult lágy domborulataira. A ruha kicsivel térd felett végződött, és combig fel volt vágva. Kris ragyogóan szép volt benne. És Gianni karja éppen a vállán nyugodott.
Rob néhány hosszú lépéssel ott termett mellettük.
- Nincs ellene semmi kifogásom, Gianni, hogy szórakozol, de ne a feleségemmel tedd!
Kris vidáman csillogó szemmel nézett a férjére, és elképedve látta, hogy halálosan komoly. Gianni döbbenten kapta le a karját Kris válláról, és egy lépést hátrált.
- Azt mondtam neked - magyarázta Rob gorombán a feleségének - hogy udvariasnak kell lenned. De azt nem mondtam, hogy kacérkodj a vendégeimmel, és feltűnést kelts! Egyébként mi volt olyan mulatságos?
- Itt kellett volna lenned, hogy te is mulatságosnak találd. De megértettelek, igyekezni fogok, hogy mindig csupán udvarias legyek a vendégeiddel, de a sajátjaimmal úgy bánok ahogy akarok! - Ígérte Kris egy gúnyos mosollyal.
Rob már vöröslött a méregtől. És megragadta Kris karját.
- Nem értettél meg egymást úgy látom -  sziszegte a lány felé.
Gianni egy gyors rántással megszabadította Krist a nem kívánt érintéstől és a háta mögé taszította.
- Ha még egyszer hozzá érsz, nem fog érdekelni, hogy apám partnere vagy és jó barátunk - fenyegette meg Gianni Robot.
Kris ahogy a fiúkat  nézte meg rémült, de muszáj volt valamit tennie. A két férfi közé állt:
- Rob, ne csinálj botrányt.
Majd Gianni felé fordult és elhúzta onnan.
- Kris, hogy mehettél hozzá?
- L'amore non č nato sulla base di una seria considerazione, non ha suscitato in noi, perché di questo, ha osato esaminare accuratamente, e si trovano fuori per uno degno qualcuno.
  
- Ne sei sicuro?
- Sí! Szeretem.
- Nem mondhatom azt, hogy örülök, de nincs mit tenni.
Kris mosolygott majd csatlakozott Robhoz, nem volt kedve maga ellen kihívni a sorsot.
Az este hátralevőrészén Rob egy pillanatra sem tágított Kris mellől. Később az ágyban minden tehetségét bevetette, hogy szenvedélyre lobbantsa a feleségét. Csak akkor nyugodott meg végre , amikor az asszony kimerülten és kielégülten feküdt a karjaiban.
Rob ábrándosan nézte. Kris minden porcikájával hozzá tartozik. Elérte hát, ami akart. Mi bántja mégis? Talán a lekiismeret?
Nem. egészen biztosan nem. Valami más okának kell lennie.

Másnap este Kris hosszasan nézegette magát a tükörben. Az egyetlen földig érő ruha volt rajta, amelyet magával hozott. Ezüstszálakkal átszőtt kék anyagból készült, a hátát egészen derekáig szabadon hagyta, és elől is elég merész kivágása volt. Szorosan testéhez simult, és oldalt fel volt hasítva, hogy mozogni lehessen benne.
Kris ezt a ruhát kifejezetten a mézeshetekre vásárolta, és kizárólag Rob szemének szánta. Akkor még tele volt gyönyörű ábrándképekkel. Azóta azonban keserűen kijózanodott. A múlt éjszaka óta tudta, hogy mit  jelent a puszta érzékiség. A férje hihetetlen gyönyörökkel ismertette meg. Rob valóban csodálatos szerető!
Kénytelen volt azonban rádöbbenni, hogy ezzel a véleményével nem állt egyedül. Dél felé az egész társaság kihajózott a partra, hogy egy monacói barátjuk erkélyéről megnézzék a grand prix-t. Rob azonban hamarosan magukra hagyta őket, hogy a csapat főhadiszállásról kísérje figyelemmel az eseményeket. Kris igyekezett jó képet vágni a dologhoz.
Szörnyen unta a versenyautókat, amellyel elég hosszú időnként eldübörögtek az erkély alatt. Így aztán, miután megivott néhány pohár pezsgőt, bement a házba, hogy egy kicsit megjárassa a lábát. Éppen egy vastag oszlop mögött állt, és egy fülkében lévő szobrot tanulmányozott, amikor a tűsarkok kopogását hallotta a márványburkolaton. Aztán megszólalt egy tiszta angol kiejtéssel beszélő női hang. Kris felismerte, hogy Sally Hardingé.
- Őszintén sajnálom Krist. Rob ugyan dúsgazdag, bűbájos és nagyszerű az ágyban, amint saját tapasztalatomból tudom, de aligha termett házasságra. Micsoda ötlet, hogy idehozta nászútra a feleségét! Közben egy tucat embert csődített a fedélzetre. Az a szegény, jobb sorosa érdemes teremtés bizonyára nem is sejti, hogy legalább két olyan nő van a vendégek között, akivel a férjének viszonya volt.
Azóta Kris mélységesen megalázottnak érezte magát. Már az is kimeríti a rémálom fogalmát, ha valaki egy volt szeretőjét meghívja a nászútjára, de kettőt vagy talán többet is...
 



Magyar fordítás:

A szerelem nem józan megfontolás alapján születik, nem azért támad fel bennünk, mert alaposan megvizsgálunk, és méltónak találunk rá valakit.
Ne sei sicuro - biztos vagy benne?

2 megjegyzés:

  1. hát most iszonyatosan és írtózatosan sajnálom Krist. Ez már tényleg elég brutális amit Rob művel vele. Nem elég hogy tényleg meghív egy csomó embert, de ezzel is beletipor a felesége lelkébe, de még azt sem hagyja hogy jól érezze magát valakivel, annyira elveszi az eszét a féltékenység. Az tuti, hogy ha most itt lenne Rob, legszívesebben bele verném a fejét a falba.
    Persze tudtuk, hogy nem élt szerzetesi életet Kris előtt, de azért hogy odahívja a volt szeretőit is a hajóra, hát azon egy picit kiakadtam.
    Sajnálom nagy Krist, Rob lehet akármilyen jó az ágyban, a felesége lelkét teljesen totálra kikészíti.
    Remélem, hogy fordul majd a kocka, és Rob is fog legalább fele ennyire szenvedni Krisért, ahogy most megalázza őt.
    Biztos vagyok benne, hogy akkor fog rájönni, mennyit is jelent neki a felesége, és mennyire szereti őt, amikor Kris lelép tőle. Remélem nagyon mély poklot kell majd megjárnia, míg vissza tudja majd szerezni.
    Hú most nagyon brutális vagyok, de ez a feji most ezt hozta ki belőlem.
    Remélem hamar hozod a kövit, siess vele. Számíthatunk még frissre a hét végén? ugye igen!!!!!
    Jobban van már a kezed???
    Nagyon jó volt különben, továbbra is imádom ahogy írsz.
    virág

    VálaszTörlés
  2. Ez most komoly?? Hogy lehet ekkora egy tuskó Rob, hogy meghívta a saját nászútjára 2 volt szeretőjét is?! Kíváncsi vagyok, hogy Kris hogyan reagál majd erre.=) A frisset pedig már alig várom pedig most olvastam végig ezt a fejezetet!=) De hát ez van ha egy történet ennyire FENOMENÁLISAN FANTASZTIKUS!!=)
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés