2011. március 4., péntek

11. fejezet

Rob ajkai körül elégedett mosoly játszott. Diadalmasan nézte Kristent, aki a mellette lévő ülésen aludt. Mától kezdve egyedül őhozzá tartozik. Most már a felesége.
Egy héttel a lánykérés után, egy május végi, napsütéses szerdai napon a nyilvánosság kizárásával megesküdtek. Clive Deveral az ünnepi alkalomra készségesen megnyitotta egykor igen előkelő, de már kissé lepusztult vidéki kastélyát. A Körülbelül ötven vendég a rokonságból és a család barátaiból került ki. Valamennyien egybehangzóan az év legcsodálatosabb ünnepségének nyilvánították a fogadást, a menyasszonyt álomszépnek,a vőlegényt tökéletesnek találták.
Rob már az esküvő előtt megrendelte felesége új nevére az útlevelet Tom még éppen időben hozta el, a házassági anyakönyvi kivonattal együtt, mielőtt Monte-Carlóba repültek.
Rob elérte a célját, melyet első találkozásukkor kitűzött. Feleségül vette John Stewart lányát. Ezen a napon a legmegnyugtatóbb módon megbosszulta a családját ért igazságtalanságot. Kristen Stewart most már Pattinson. Rob szemügyre vette a mellette alvó alakot. Kifejezetten csinos. Ha nem lettek volna a múlt fájdalmas eseményei, akkor talán nem veszi el, de az biztos, hogy a szeretője lesz és talán egyszer szerelmes lesz bele, de így ez lehetetlen. Nem szabad beleszeretnie. Rob elgondolkozott végül is örül, hogy feleségül vette. Kristen okos, jól nevelt, sikeres a pályáján és nem utolsó sorban szép. Azonkívül nem kell attól félnie, hogy beleavatkozik az életvitelébe. Különösen, ha megtudja a házasság valódi indítékát.
Ám a beteljesített bosszú valahogy mégsem töltötte el Robot a várt elégtétellel. Az a keserűség amely testvére intézetbe zárásától emésztette, éppen csak egy kicsit enyhült.
Ebben a pillanatban döntőt, hogy eredeti szándékával ellentétben egyelőre nem leplezi le, miért vette el valójában Kristent. Elég, ha ő maga tudja, hogy betartotta esküjét. Valószínűleg attól enyhült meg, hogy Kristen csakugyan elragadó volt. Újdonsült felesége állandó szerelmi vallomásai inkább csak mulattatták., ő maga nem hitt a szerelembe. Úgy vélte régen, hogyha létezik is egyáltalán, akkor pusztító erő. És hiába érzet Kristen iránt furcsa bizsergést tudta jól, hogy nem szerelmes nem lehet az, csupán testi vágy.
Az esküvő simán lezajlott, és most Rob magángépén Dél-Franciaországba utaztak, hogy felszálljanak a Monaco partján horgonyzó vitorlásra. A férfi összehuzott szemmel figyelte a feleségét, aki alvás közben egészen lelazult. Tekintete elidőzött az asszony hosszú szempilláján, lendületes vonalú telt, érzéki ajkán, végül keblének hajlatán, amely kirajzolódott kék selyemkosztüm alatt.
lelki szemei előtt látta, ahogy Kristen a csodálatos, fehér menyasszonyi ruhában odalép hozzá az oltár elé. Ez a kép örökre bevésődött az emlékezetébe. Az, hogy csodaszép volt, nem kifejezés. Boldogságtól sugárzó arca és fénylő szép szeme láttán Robnak elállt a lélegzete. A puszta emléktől is hevesebben vert a szíve. Legszívesebben csókkal ébresztette volna fel, de ha már ilyen sokáig várt , akkor lehet még egy kis türelemmel, amíg elérik a vitorlást, ahol zavartalan, szenvedélyes éjszaka vár rájuk.

A helikopter a vitorlás fedélzetén szállt le. Rob a karjában vitte le a feleségét egészen a szalonig, csak ott tette le a földre.
- Isten hozott a fedélzeten! - mondta, majd lehajolt, és megcsókolta. Kris a férje nyaka köré fonta a karját, és szorosan belekapaszkodott.
- Csal lassan! - nyögte a férfi.- Remélem, az ágyig még kibírom.
Az asszony nevetve elhúzódott, és körülnézett.
- Micsoda óriási hajó! Voltam már olyan kutatóhajon, amely feleekkora sem volt.
- Azért ennyire nem kell minden szavamat komolyan venni! Gyere vissza hozzám!
Kris odaadóan a férjéhez simult, és behunyta szemét. Rob újra az ajkára szorította az ajkát, miközben a karjába kapta. Kris alig vette észre, hogy beléptek a kajütbe. Minden idegszálával Robot figyelte, aki már lerántotta róla a kosztümkabátot, és a keblét simogatta.
- Jaj, mióta várok már erre! -sóhajtott a férfi, miközben a hajszálvékony csipkekölteményt is eltávolította az útból. - Csodaszép! - kiáltott fel elragadtatva.
Kris érezte, hogy földre hullik a szoknyája, és Rob lefekteti az ágyra.
- El se tudod képzelni, mennyire kívánlak -mondta a férfi szenvedélyesen, és pillanatok alatt megszabadul a ruházatától. Az asszony szégyenlősen összefonta karját a mellén.
- Hadd nézzelek! - kérte a férfi, aztán megfogta felesége csuklóját, és elhúzta a kebléről. Az asszony egész testében remegett.
- Nem kell ilyen félénknek mutatkoznod -mormolta a férfi - Szebb vagy, mint ahogy álmodtam - mondta, és csodálattal nézett rajta végig tetőtől talpig.
Kris teljesen fel volt villanyozva, a szeme úgy fénylett,mint a zafír. Attól félt, hogy nagyon zavarban lesz, amikor először kell a férje előtt meztelenül mutatkoznia.  Ehelyett heves izgalom vett rajta erőt.
- Órák hosszat elnéznélek. És hamarosan minden tekintetben a feleségem leszel - mondta a férfi, és odafeküdt Kris mellé.
Ami ezután következett, olyan tökéletesen új volt Krisnek, hogy egészen valószerűtlennek tűnt. Úgy képzelte, hogy a szerelmi aktus a szív, a test és lélek varázslatos egyesülése, csupa gyengédség és tisztelet. Ehelyett vad és szenvedélyes érzések lettek úrrá rajta.
- Érints meg! - biztatta a férje.
Kris némi vonakodás után engedelmeskedett, aztán egy szenvedélyes csók teljesen elbódította. Férje példáját követve ő is buzgón simogatni kezdte a párja széles vállát, izmost hátát. Amikor pedig Rob csókokkal halmozta el a keblét, ő a férfi selymes hajába mélyesztette az ujjait, és közelebb húzta magához a fejét.
A férfi végigcsókolta a felesége egész testét, abban pedig egyre magasabbra csapott a láng. Kris még egyszer magához húzta Rob fejét, hogy ajkuk egymásra tapadjon, aztán elérkezett a döntő pillanat. Kris pici fájdalmat érzett, és összerándult. A férfi arcára döbbent ült ki, és egy pillanatra teljesen megdermedt. Aztán óvatosan elkezdett visszahúzódni.
- Kérlek, maradj! - unszolta az asszony- Akarlak. Szeretlek.
A férfi egész teste megfeszült. Mély lélegzetet vett, aztán óvatosan apránként folytatta, amit elkezdett. Kris körül megszűnt a világ. nem létezett más,mint a hihetetlen, ismeretlen érzések. Miután elérték az érzékek viharának csúcspontját, Rob felsóhajtott, és a felesége a vállára hajtotta a fejét.
Kris gyengéden átkarolta. Átszellemült mosoly játszott az ajka körül. Rob most már a legigazibb értelmében a férje.
Lassanként lecsendesültek a gyönyör hullámai. Ahogy a szívverése és lélegzete megnyugodott, Kris ábrándosan elmosolyodott. Nem győzött csodálkozni, hogy képes a szinte önkívületig fokozódó szenvedélyre.Gyengéden elsimította egy fürtöt a férje homlokából.
- Sohasem hittem volna, hogy a szerelem ilyen...ilyen lehet. Mindent szeretek rajtad. - Kris az ujjai hegyével simogatta Rob arcát.
Rob félkönyökére támaszkodott.
- Miért nem mondtad, hogy még szűz vagy?
- Fontos ez? Most már valóban férj és feleség vagyunk.
Kris arcáról lehervadt a mosoly, ahogy Rob szemébe nézett. Abban már nem a vágy tüze égett, hanem döbbent  tekintettel fürkészte az arcát.
- Ez hogyan lehetséges?Hiszen egyszer már menyasszony voltál!
Kris elakarta magyarázni, hogy eddig sohasem vonzotta a szeretkezés, sőt egyenesen képtelennek tartotta magát a szenvedélyre sőt Mike után már a szerelemre is. Hirtelen azonban belhasított egy gondolat.
- Honnan tudod?
- Bizonyára említette valaki, de ez nem fontos. Meg kellett volna mondanod, hogy számodra ez az első alkalom.
- Miért? Akkor talán nem is szeretkeztél volna velem? - incselkedett Kris, és egyik ujját ingerlően végig húzta a férje mellkasán.
- De igen csak óvatosabb lettem volna, ha tudom.
- Majd legközelebb óvatosabb leszel. - Kris szeme huncutul csillogott. Magához húzta a férje fejét, hogy megcsókolja.
- Az az érzésem, ahhoz képest, hogy kezdő vagy, gyorsan tanulsz.
- Remélem is. Mikor kezdődik a következő oktatás?
Rob mosolygott.
- Úgy látszik, felébresztettem benned az alvótigrist. Tudnod kell azonban, hogy a férfiaknak hosszabb időre van szükségük, hogy újra erőre kapjanak.
Viszont az is köztudott, hogy a bátorítás lényegesen lerövidíti a várakozási időt.
- Komolyan? - Kris ajka és ujjai azonnal buzgón hozzáláttak a bátorításhoz. Így aztán a várakozási idő egykettőre véget ért.
Az idő minden jelentőségét elvesztette számukra, ahogy szenvedélyesen, de gyengéden elmerültek a szerelmi játékban.

3 megjegyzés:

  1. uff!!!!!!!!!! hát nem igen jutok most szóhoz, majd még emésztgetem, de nagyon tetszett ez biztos. Hú, Rob meglepődött a nászéjen, nem csodálom, egyre inkább kezdenek megdőlni a elméletei Krissel kapcsolatba, remélem hamar rájön, hogy hiába tagadja, akkor is beleszeretett.
    Nagyon várom a következőt, siess vele.
    Biztos, hogy ez újra olvasós sztori lesz számomra.
    Virág

    VálaszTörlés
  2. Huuuuuuuuu! buszke vagyok Kristenre.na mi lesz most Robert? legyszi ezt a naszejszakat Rob szemszogebol is ,legysz,legyszi a gondolatait akarom olvasni?! remelem mas is.Pusz Maja U.i nagyon jo volt ez a resz!!!!

    VálaszTörlés
  3. igen, látom az előttem íródott komit is. most újra olvastam, és nekem is hiányzik a Rob szemszögéből íródott rész. Ő hogy élte meg az első együttlétüket, leírhatnád.Főleg amikor szembesült azzal, hogy Kris számára Ő az első. Légyszikeeeeeeeeee..... És most így újra olvasva (remélem nem veszed zokon) egy picit hiányzott nekem az atomrobbanás részletezése. Bár az is eszembe jutott, hogy talán az igazi atomrobbanást majd akkorra tartogatod, amikor már Rob is beismeri és bevallja az érzelmeit. Akkor felszabadultan tud Krissel lenni.
    Jaj de újra is nagyon tetszett, írj hamar kövit légyszi...
    Virág

    VálaszTörlés