2011. március 18., péntek

14. fejezet

Ne haragudjatok a tegnap este nem sikerült megoldani egy kis gondot, így aludtam rá egyet és láss csodát:D Megvan! És ezt nem csak én mondtam ma...na jól van nem írok nektek hülyeségeket remélem teszik a fejezet és persze mostantól kezdődik a muris rész számomra. Ha jól megy holnap is kaptok egy fejezetet! Remélem így kárpótolva lesztek! Puszi  nektek


- Megőrültél? Egy szavadat sem hiszem, ha egy egész halom bibliára esküszöl is meg!
A férfi szelíd hangulata egy csapásra oda lett, megint elfogta az indulat. megragadta a feleségét, és az ágyra lökte.
- Akkor bízzál egyszerűen ebben itt!
Krisnek elakadt a lélegzete, és mielőtt magához tért volna, a férje már ott feküdt rajta.


Egy pillanatra úgy megdöbbent, hogy moccanni sem tudott. Aztán a férfi a szájára  szorította az ajkát. Kris szenvedélyesen védekezett. Ütött és rúgott, ahogy csak bírt. A férfi azonban  az izmos combjával leszorította a lábát, és egyik kezével az asszony karját a feje fölé emelte, és leszorította. A másik kezével simogatni kezdte a felesége keblét, és ezzel hirtelen egészen másfajta szenvedélyt ébresztett benne.
Az asszony ellenállása egy csapásra elpárolgott.
- Te akarsz engem - állapította meg a férfi.
- Igen - vallotta be az asszony, és a férje nyaka köré fonta a karját. Rob ajka újra Krisére tapadt, és Kris most vágyakozóan viszonozta a szenvedélyes csókot. Aztán rövidesen forró ölelésben olvadtak össze. Ahogy túl voltak rajta, Kris kimerülten kapkodott a levegő után. Szégyenében nem mert a férje szemébe nézni. Tudja, hogy Rob nem szereti, és alantas okokból vette feleségül, mégis képtelen volt neki ellenállni.
- Kris, nézz rám!
Kris érezte, hogy Rob elsimít egy fürtöt a homlokából, és az ujja hegyével simogatja az ajkát. Vonakodva kinyitotta a szemét. Rob eltökélt arccal föléje hajolt.
- Ne áltassuk magunkat! Te akarsz engem, és én is akarlak téged. Talán már a gyermekemet hordod a szíved alatt, tehát ne veszekedjünk! Házasok vagyunk, és ennek így is kell maradnia.
Kris közel állt hozzá, hogy lemondja az igazságot. Mint gyakorlatias észjárású nő, már az első találkájuk után egy héttel elkezdte szedni a fogamzásgátló tablettát egy forró kaland reményében. Házasságról akkor még álmodni sem mert. Aztán mégis úgy döntött, hogy ezt a titkot megtartja magának. Ezzel elárulná, mennyire vágyott rá, hogy ágyba bújjon vele, és csak tovább növelné Rob amúgy is mérhetetlen önhittségét.
- És gondolom, nekem nincs is szavam ebben a dologban.
- Nincs - mosolygott Rob elégedetten, és végigmérte a feleségét tetőtől talpig - Hiszen a tested már mindent elárult.
Kris gyorsan összekapkodta a szétszórt ruhaneműit, amelyek időközben lekerültek róla, és magára húzta őket.
- A vacsorához úgyis át kell öltöznöd. Rövidesen megérkeznek a vendégek - mondta Rob, és teljes lelki nyugalommal kiment a helységből.
Kris kiugrott az ágyból, a fürdőszobába szaladt, és ezen a napon már harmadszor lezuhanyzott. Aztán újra kicsomagolta a bőröndjét. Meg akarta tartani  Robot abban a hitben, hogy alkalmazkodik a kívánságához. Aztán majd később megtalálja a módját, hogy elhagyja anélkül, hogy kárt okozzon a családjának.
Kiválasztott egy rövid fekete ruhát, egy kicsit kifestette magát, és megfésülködött. Nem találta szükségesnek, hogy kicsípje magát Rob és a barátai kedvéért, akik nem az ő barátai, és a dolgok jelenlegi állása szerint nem is lesznek soha.
Keserűen gondolt arra, hogy a férje nagy kegyesen megengedte, addig folytathatja a munkáját, amíg terhes nem lesz. Ennyit érnek hát a fogadkozásai, hogy mindenben támogatni fogja!
Ami pedig a terhességet illeti...Egészen biztosan nem akar többé egy csodaszép, kisbabát tartani a karjában, aki Rob kicsinyített mása.  Ez az egykori vágya ugyan nem teljesedhet be, mint a többi ostoba álma a szerelemről. Belebújt egy fekete szandálba, és kiment a kajütből. Sürgősen szüksége volt friss levegőre. Felment a fedélzetre, a tenger felé néző oldalra, és a korlátnak támaszkodott. Nézte a láthatáron vörösen lenyugvó napot. Hosszasan állt ott mozdulatlanul. Vadul kavarogtak a gondolatai, nem talált kiutat. Felnézett a lassanként elsötétedő égre, és úgy érezte, ugyanez a sötétség tölti be a szívét és a lelkét. Ettől a naptól kezdve a férjébe vetett bizalom alapjaiban megrendült. Hogyan szerethet valakit, akiben nem bízik? Ez lehetetlen. Robnak mégis játszva sikerült a hargját szenvedéllyé változtatni. Kris keserű önmegvetéssel valotta be magának, hogy nem tud neki ellenállni. Ráadásul nincs más választása, mint hogy igazodjon a férje kívánságaihoz! De eljön még az ő ideje, ne higgye Robert Pattinson, hogy megtörheti őt lehet, hogy most nála van az aduász de egyszer fordul a kocka. Most apja vállalata a fontos, hogy Rob nehogy megkapja! A fájdalom elemi erővel találta el Krist, ahogy végig pörgette magában az eseményeket most jött rá, hogy Rob tényleg átverte a napló, az akta mind arra szolgált, hogy bosszút álljon. Elkeserítő felfedezést tett ha meg akarja tartani a céget fogoly lett....Fogoly lett egy olyan férfi cselszövésében akit egyszerre gyűlöl és szeret... 
Összesen tizenhatan vettek részt a vitorlás fényűző ebédlőjében rendezett vacsorán, hét pár, egy egyedülálló fiatalember és természetesen Tom. Kris kényszeredetten mosolyogva ült Rob jobbján a hosszú asztalnál.
A házasságuk bejelentése általános meglepetést keltett a vendégek körében. Aztán a férfiak kitörő lelkesedéssel gratuláltak Robnak, míg a nők félig kíváncsian, félig irigyen vették szemügyre az újasszonyt. kris ivott egy korty bort, továbbra is mosolygott, de alig vett részt az asztali beszélgetésben. Sokkos állapotban volt, szinte észre sem vette, hogy a hatfogásos vacsora során milyen ételeket tettek eléje.
Azon cseppet sem csodálkozott, hogy a szép Emily is a vendégek közé tartozott. Vele volt az olasz férje, Carlo Alviano és annak első házasságából  származó huszonkét éves fia, Gianni is. A többi házaspár  meglehetősen rokonszenves volt. A világ legkülönbözőbb országaiból jöttek. A vendégsereg  a leggazdagabbak nemzetközi gyülekezete volt.
Kris csendben kortyolgatta a borát, és nézte a jobbján ülő Gianni tökéletes szépségű vonásait és sűrű, fekete haját. A fiatalember valahogy ismerősnek tűnt neki. Úgy gondolta, talán színész vagy modell, és a sajtóból ismeri a fényképét.
A pincér ismét bort kínált. Kris rábólintott, pedig tudta, hogy már így is eleget ivott.  Önkínzással felérő érdeklődéssel figyelte Emilyt, aki baloldalt egészen közel húzódott Robhoz.
Emily piros miniruhát viselt, amely alul - felül alig takart el valamit. Az egész étkezés alatt mindent elkövetett, hogy magára vonja Rob  figyelmét. Bizalmasan csevegett a régi időkről, gyakran megérintette a férfi karját, illetve egyéb elérhető testrészeit. A férje, aki másik oldalán ült, cseppet sem törődött mindezzel.
Érthetetlen, hogy miért tűri! Carlo az ötvenes elején járó jóképű művelt férfi volt, aki vonzó egyéniségén kivül egy virágzó kereskedelmi bankal is rendelkezett. Talán Emily ez utóbbi miatt ment hozzá feleségül, vélte Kris. Nagyot kortyolt a borából, és kuncogott magában.
- Mi olyan mulatságos? Hadd nevessünk mi is! - fordult felé mosolyogva Emily.
- Semmi. Nem érdekes. -A hangulat feszült volt, és nyomasztó. Kris úgy érezte, sürgősen ki kell mennie a friss levegőre. Vagy inkább bele kellene ugrania a tengerbe, és kiúszni a partra. - Megvan! - kiáltott fel hirtelen, és akkorát csapott az asztalra, hogy csörömpöltek a poharak és az evőeszközök. Ezen az estén először őszinte mosoly jelent meg az arcán, ahogy Giannihoz fordult:
- Rögtön tudtam, hogy ismerlek...

2 megjegyzés:

  1. basszus, a végén, amikor írod, hogy felkiált és az asztalra csap, még az egeret is megnyomtam véletlenül, annyira olvastam.
    Nagyon jó volt, és marhára kiváncsi vagyok, honnan ismeri az olasz szépfiút, de remélem elég régi ismeretség lesz ahhoz, hogy Robot megegye miatta a penész. Basszus ezt a Emili nevü libát nem lehetne eltüntetni valahova??
    Vannak arra cápák????
    Siess a kövivel, holnap majd későn jövök és megleslek.
    Jó lenne ha lenne, de remélem Főnix is lesz valamikor hamar.
    virág

    VálaszTörlés
  2. Mikor racsapott az asztalra en ugrottam eggyet,annyira belemerultem az olvasasba.Honnan ismeri Giannit<Virag igazad van! remelem feltekeny lesz valamikor az este folyaman Rob!Remelem Rob nem hagyta magat Emilinek tapcsizni! De azert Kristol tobb ellenalast vartam volna,igy Rob egoja az egekig er,es azt hiszi hogy mindent el lehet intezni sexel! pusz Maja

    VálaszTörlés