2011. április 5., kedd

20.fejezet

- Igen sajnálom. - mondta, Kris és kibontakozott az ölelésből. - De te ne zavartasd magad! Megbízható forrásból, tudom, hogy legalább két olyan nő van a fedélzeten, aki a szeretőd volt. Valamelyikük biztosan szívesen a rendelkezésedre áll. Ha pedig mégsem, a parton tárt karokkal várnak a motorsport iránt rajongó hölgyekRob sóbálvánnyá meredt...




Egy darabig szóhoz sem jutott...
- Érdekes véleményed van rólam - mondta aztán - Lehet, hogy egyszer majd élek a nagylelkű ajánlatoddal. Először azonban azt szeretném tudni, hogy ki tálalta fel neked ezeket a képtelen hazugságokat.
- Nos, az Emily ügyről már régóta tudok - mondta Kris hűvös, tárgyilagos hangon - Ma reggel pedig véletlenül meghallottam, ahogy Sally Harding a te csodálatos képességeidről áradozott. Egyúttal nem győzött sajnálkozni rajtam. Azt mondta, rajtad kívül más nem lenne képes arra, hogy legalább két szeretőjét is meghívja a nászútjára.
- És te hiszel neki?
- A sajtó szerint rengeteg kalandod volt, és tudtommal nem is tagadtad.
- Arra nem volt szükség - Rob az üzleti életben minden eszközzel megvédelmezte volna a hírnevét, a sajtónak a magánéletére vonatkozó eltúlzott állításaival azonban sohasem szállt vitába.Ami pedig Sallyt illeti, éppen ő próbált közeledni hozzá, pedig férjes asszony. Egy visszautasított nő... 
- Ha te mondod- Kris hitetlenkedő képet vágott, megvonta a vállát, és bement a fürdőszobába.
Rob utána akart menni, hogy meggyőzze az igazáról, de aztán felülkerekedett a férfiúi büszkesége. Eddig sohasem érezte szükségét, hogy egy nővel szemben igazolja magát, és nem akarta most elkezdeni. Egészen úgy festene, mintha könyörögne.
Elmormolt egy kacskaringós szitkozódást, és sietve kiment a fedélzetre. Attól félt, hogy felesége közelébe eltalálná veszíteni a fejét. arról pedig szó sem lehet.
Amikor megnyugodott, és visszament a kajütbe, Kris már mélyen aludt. Milyen ártatlan és milyen hiszékeny! Sally valószínűleg rájött, hogy Kris hallja, és szándékosan tálalta fel neki egy csomó hazugságot.
Rob már régen megtanulta, hogy minden tagadás értelmetlen.  Csak olaj lenne a tűzre. Ha meglátják egy nővel, rögtön úgy könyvelik el, hogy ő a legújabb szeretője.
Voltak ugyan kapcsolatai, de mindig felelősen viselkedett. Sohasem élt együtt senkivel, nem keltett hamis reményeket, és sohasem hagyott könnyeket maga után. Emilyvel, akire Kris olyan féltékeny, csupán egyetlen éjszakát töltött. Kétséges persze, hogy felesége mindezt elhiszi-e.
Rob óvatosan bebújt Kris mellé az ágyba, és átkarolta a derekát. Hosszú ideig hallgatta egyenletes légzését, és szilárdan elhatározta, hogy mindjárt másnap reggel tisztázni fog.

Úgy festünk, mint a tökéletes házaspár mintaképe, gondolta keserűen Kris, ahogy a fedélzeten a korlátnál álltak, és búcsút intettek az utolsó vendégeknek. Aztán Rob megfogta a vállát, és maga felé fordította.
- Hova szeretnél most menni? Jövőhéten New Yorkban kell lennem, de addig van még egy teljes hetünk. Hajókázhatunk a Földközi- tengeren, vagy elmehetünk a villámba az egyik görög szigetre. Melyiket szeretnéd jobban?
Kris rá nézett a férjére, és nagyon jól tudta, hogy annak mi jár a fejében. Reggel Rob karjában ébredt, és még mindkettejükben parázslott a reggeli szerelmi játék emléke. Nem, nem szerelem, csupán érzéki gyönyör, javította ki magát Kris, miközben az ismerős fájdalom szorította össze a szívét.
A légyott után Rob újra biztosította afelől, hogy Sally közeledési kísérletét elutasította, mert a férje jó barátai közé tartozik.
- Természetesen volt néhány nő az életemben - ismerte el - de ha annyian lettek volna, mint ahogyan a sajtó állítja, nem maradt volna időm, hogy ekkor vagyont felhalmozzak. És már rég elpusztultam volna a kimerültségtől.
Kris úgy tett, mintha hinne neki, de csak a béke kedvéért. magában azon tűnődött, hogyan tudja Rob  olyan szigorúan elválasztani a testi gyönyört az érzelmektől. Ő erre nem volt képes, de kelepcébe került. És nem csupán azért, mert aggódott a családjáért. A Rob iránti vágy is fogva tartotta. Ez olyan volt, mint a valami láz. Az előző napi felfedezése után azt hitte, kigyógyult, de ahogy reggel Rob ölelő karjában éberdt, rögtön tudta, mekkorát tévedett. Minden nappal amelyet Robbal töltött, jobban és jobban a bűvöletébe került. szinte megszállottan vágyott az érintésére, becézgetésére. s emiatt nagyon szégyellte magát.
Miután Tom az utolsó vendéget is kikísérte a partra, Kris, Rob és a legénység egyedül maradt a fedélzeten. Különös módon a vitorlás hirtelen sokkal  kisebbnek tűnt. Kris hirtelen megijesztette a gondolat, hogy egy teljes hetet menekülési lehetőség nélkül a hajon töltsön. A szárazföldön legalább lehetősége van, hogy időről időre kiszabaduljon Rob bűvköréből.
- Gondolom a hazatérés nem jöhet szóba?
- Te ott vagy otthon, ahol én vagyok - fonta szorosabbra a karját a férfi Kris válla körül - Döntsd el, hogy mit akarsz, különben én döntök helyetted.
- Akkor a villára szavazok.
- Jól van. Azonnal kiadom az utasítást a kapitánynak. Aztán dolgoznom kell.Most szórakozz egy kicsit egyedül, később majd jövök.- Ezzel magához húzta Krist és megcsókolta. A szeme sokat ígérően csillogott. Bizonyára ez az egyetlen ígéret, amelyet a nőkkel szemben sohasem szeget meg, gondolta Kris.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jo! Hu mi lesz a villaban! Mert azert Kris se kerulheti el egy allo hetig! ES remelem Rob egyre jobban belezug Krisbe! pusz Maja

    VálaszTörlés
  2. SZUPER tett!!!=) Már alig várom a kövit pedig csak most olvastam el.=) Hogy milyen túlfűtött lesz a hangulat abban a villában 1 héten keresztül.:P Még egyszer FANTASZTIKUS lett!!=)
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés
  3. hát igen az az átkozott férfiúi büszkeség, sok-sok baj okozója. istenem mikor látja már be, hogy mennyire fontos neki Kris, hiszen azért akarta megmagyarázni neki a kapcsolatait és megcáfolni annak a lotyónak a szavait, húh elég nehéz eset, de nemhiába férfiból van.....
    Szegény Krist viszont egyre jobban sajnálom, őrlődik a férje iránt érzett érzelmek, és a büszkesége között. Nagyon nehéz lehet neki, és nagyon sajnálom, hogy úgy kell éreznie, nem találnak viszonzásra az érzelmei, Robnak csak az érzékisége kell.
    Remélem hamarosan változik a helyzet, és azért a villában is lesz lehetőség, hogy lelkileg is közelebb kerüljenek egymáshoz.
    siess a kövivel, nagyon jó volt.
    virág

    VálaszTörlés
  4. szerintem is nagyon jó lett.
    kíváncsi leszek, hogy mik fognak történni a villában.

    alig várom a folytatást.

    VálaszTörlés