2011. február 7., hétfő

6.fejezet / kitérő - Rob/

Rob irodájában akkor sem lehetett volna fagyosabb a hangulat, ha a nyitott terasz ajtón át jeges szélvihar söpört volna végig. Rob dühösen nézte magát a szemben lévő tükörben amely a tölgyfa asztal felett volt.
- Szó sem lehet róla! - közölte ellentmondás nem tűrő hangon, és hogy nagyobb nyomatékot adjon a szavainak, az öklével hatalmasat csapot az asztalra. Nem jó ez így, gondolta már magában beszél, ez a nő elveszi az eszét. Az asztalon már megszokott módon a Stewart akta volt, mindenképpen tönkre akarta tenni Johnt és ez a cégen keresztül nem megy hát akkor a lányát szerzi meg . De volt egy kis bökkenő Kristen nem olyan nő volt ahogy elképzelte. Apuci pici lányának hitte, aki mindent meg kap amit akar és akkor amikor akarja. Ledér nőszemélynek képzelte, aki mindennap más férfival hempereg az ágyában és miért ne lehetett volna így hiszen gyönyörű.
-Miket beszélek már megint, az Istenért! - dühöngött miközben beletúrt a hajába, önkéntelen mozdulat volt. Gyerek kora óta, ha zavarban volt vagy, ha ideges volt folyton a hajához kapott. Ahogy most elnézte magát a tükörben kiábrándító képet mutatott. Három napja nem borotválkozott, sőt még zuhanyzás is kimaradt az öltönye gyűrött és büdös. A bál óta az irodájában volt és keresett valami fogást a Stewart cégen,de semmi az ég világon semmire sem jutott. A bál elején pedig minden olyan könnyűnek tűnt, szép kis terve volt. Elveszi feleségül Kristent szépen magába bolondítja és ráveszi őt és drága apósát, hogy a cég nagy mértékben terjeszkedjen amihez az anyagi fedezettet majd ő nyújtja és amikor már teljesen a hatalmában van a cég tönkre teszi...Szerencséje volt mert Johnnak fogalma sem lehet ki az a Robert Pattinson valójában. Az anyja elmesélte, hogy Viktóriával sosem beszéltek családról. Igaz egy kis félelme még így is volt mi van ha felismeri a nevét, de nem így történt amikor egy éve bemutatkozott a férfinek azon semmit sem lehetett észre venni. Nagyon szép terv volt, de nem számolt Kristennel. Nem úgy viselkedett ahogy elvárható lett volna.Nem omlott a lábai elé pedig már megszokta, hogy a nők imádják és Istenítik. Ha jobban belegondol nagyon ember számba se vette és goromba volt. Ez tetszett is neki végre valami új, ami nem unalmas a férfiaknak teszik ha harcolni kell a kihívás mindig boldogabbá teszi őket. Amikor azonban a szoba szerűségben megcsókolta rájött, hogy mégsem lesz ez olyan könnyű, valami hihetetlen érzés kerítette magával ami egyszerre vitte fel az egekbe és döngölte bele a földbe. Olyan érzése támadt ami csak a családja nő tagjainál fordult még elő...meg akarta őt védeni mindentől és szeretni akarta amíg a csak lehet.
- Már megint ostobaságokat gondolok, beszélek -ráncolta össze homlokát és nézett bele egyenesen a képmása szemébe, de mintha az a képmás egy másik embert ábrázolt volna vagy inkább a fiatal Robot aki boldog volt: hitt a csodákban a szerelemben. Rob kinyitotta a száját mondani akart valamit magának, de aztán becsukta majd ezt elismételte még néhányszor. Aztán egy darabig megint csak magát nézte de végül megszólalt.
- Hiányzik az, aki valaha voltam. Bízni akarok újra, érted? És igaz barátokat akarok, olyanokat akik voltak régen. Áááá kész hülye vagyok! Az önsajnálat bénít. A keserűség megöli a lelket. Csak egy valamivel kell most foglalkoznom a bosszúval. Az édes bosszúval.
És ezzel belevetette magát az aktába. Saját magának sem akarta bevallani azért bújja az aktát mert nem akarja elvenni Kristent és azért nem akrta elvenni a lányt mert félt, nagyon félt attól,hogy a saját csapdájába esik és beleszeret. Mert azt el kellett ismernie, hogy az a csók nem egy egyszerű csók volt abba benne volt minden amit valaha egy nőtől várt...
Három órával később az akta neki csapódott a tükörnek és Rob egy megvadult bikára emlékeztette saját magát. Rájött ugyanis, hogy a Stewart cégen tényleg semmi fogás nincs vagyis egy választása van még pedig a házasság. Meg keményíti magát és harcba szál a nő szívéért, hogy utána elvegye amit akar! Rob jól tudta most már nincs menekvés a cég az övé lesz, a lány szintén és ezáltal John megfizet azért amit tett a családjával. Nem szabad viszonzás nélkül hagyni mások tetteit. Erre való a hála és a bosszú...
És ő most marad inkább a bosszúnál! Tárcsázta is a magánnyomozót akit már egyszer alkalmazott, hogy derítsen ki mindent Kristen Stewartról. Kik a barátai? Kik az ellenségei? Mit szeret? Hol szeret vacsorázni? Milyen virágot szeret egyszóval mindent azt is megparancsolta, hogy a volt vőlegényétől is szerezzen információt de csak óvatosan.Mindent tudni akart a lányról. Most nem hibázhatott egy pici hiba ugyanis végzetes lehet az is elég gond, hogy nem tud elvonatkoztatni attól, hogy Kristen mennyire ellenállhatatlan. Pedig muszáj lesz neki ezzel ugyanis nem ronthatja el a tervét. A lánynak kell belé szeretnie és nem fordítva.

5 megjegyzés:

  1. Koszi csajszi! Nagyon orulok,hogy Robnak is tettszik Kris! ne tunj el TE is a legjobb reszeknel,mert Te miattad nyitottam google fiokot,hogy tudjak neked komizni!nagyszeruen irsz es erdekesen pussz! ja most latom mostmar nevtelenul is lehet irni ! Maja

    VálaszTörlés
  2. Szia. Jó a blog, tetszik ez a titokzatos, bosszúszomjas Robert. Remélem jó zűrös és kalandos út árán, de végül azért egymásra találnak! :)

    Puszi - Alice Axente

    VálaszTörlés
  3. jaj imádlak!!! Hú kellett ez a kis kitérő!! Azért Rob rendesen feladta magának a leckét, és igen-igen, akkor is úgy legyen, hogy ő is beleszeret. Attól még lehetnek zűrök, mert szerintem, ha valamikor bevallja majd Krisnek, hogy mire készült, szerintem nem fogja szó nélkül hagyni...jaj de előre szaladtam megint. Basszus, totálisan elképesztő a történeted. Fantasztikus, már az ötlet is..Rengeteg kiaknázható ötlettel. Hát ilyen már régen volt, hogy egy blog olvasása ennyire elkápráztasson, hogy szinte még órákig azon agyalok, hogy mi minden történhet még itt.
    És igen, én is azt kérem, csak abba ne hagyd. Annyi jó blogban és íróban csalódtam már, amikor felénél, harmadánál egyszer csak eltünnek, aztán sose lesz befejezése a történetnek. Nem kell nekem 200 részes sztori, csak írd végig. Mert bevallom azt sem szeretem, ha valaki már olyan szinten túlbonyolítja a történetét, hogy a végén már maga az író sem tudja követni az eseményeket. Na de visszatérve ide, nagyon tetszik Rob tépelődése, és az, hogy próbál egy hideg,kőkemény üzletembernek tünni, de a lelke mélyén vágyik a szeretetre, a régi önnmagára. Remélem Kris segít neki megtalálni az a régi Robot, aki boldog volt: hitt a csodákban a szerelemben. Akinek barátai voltak. (Hú ezt olyan szépen írtad, hogy a hideg futkosott a hátamon amikor olvastam)
    Na szóval egy dolgot elértél, még inkább fanatikus lettem, úgyhogy már most az olvasás után pár perccel elvonási tüneteim vannak, ezen pedig csak az újabb fejezetek segítenek.
    Jó persze tudom, hogy más dolgod is van, de azért siess a kövivel (következőkkel!), nagyon várom. Izgi lesz!!!

    VálaszTörlés
  4. szia
    jó lett a friss, sztem lehetne 1 cset az oldalon. http://cbox.ws/ -itt regizz és csinjél. márha ákarsz

    VálaszTörlés
  5. Szija!
    Nagyon jó!!! Imádom!!! Ilyet még sehol nem olvastam, nagyon egyedi :) Várom a következőt. Remélem sietsz vele :D Kíváncsi vagyok h mi lesz még itt. XD
    Viki

    VálaszTörlés