2011. június 7., kedd

26. fejezet

Sziasztok!
Na meghoztam a fejit nem hosszú, de szerintem tömör fejezett lett. És a végére egy kis kedvcsinálót! Hétvége felé jön a friss a főnixből! Pár komi jól esne. És örömmel láttam, hogy a múltkori fejezethez 5 vélemény érkezett aminek nagyon örülök! Köszi nektek!
puszi becca20


Rob becsukta a laptopját, és becsatolta a biztonsági övet a leszálláshoz. Alig várta, hogy többhetes távollét után végre viszontláthassa Krist. Három hónapja voltak házasok, csodálatos házaséletet éltek, de az együtt töltött idő nagyon korlátozott volt. Rob alapvetően változtatni akart ezen a helyzeten.
A New Yorkban töltött három hét után visszatértek Londonba, ahol Kris folytatta kutatásait. Robnak közben a Közel-Keletre kellet utaznia. Aztán egy kis időt együtt töltöttek Görögországban, majd júliusban Ro többször Athénba és Madridba repült üzleti ügyben.
Eredetileg úgy tervezték, hogy augusztusban Kristen elkíséri a férjét Ausztráliába, ő azonban visszatért Londonba, hogy segítsen Nikinek a legjobb barátnőjének, aki kisfiút hozott a világra.
Rob a hosszú, magányos hetek után másnap reggel azonnal Peruba akart repülni Krissel. Közben futólag megnézheti az újszülöttet is. Lassanként ideje lenne, hogy saját gyerekük legyen. Talán Kris már áldott állapotban is van.
Egy órával később, miután csalódására nem talált Kris a saját lakásában, elindult Kensingtonba, a Lutz család házába. Ha jól tudja Kristen már középiskolás kora óta ismeri Kellan Lutz-ot, míg Nikivel a főiskolában lettek legjobb barátnők. Mintha Kris valami olyasmit mesélt volna, hogy ő hozta össze a párocskát 4 évvel ezelőtt és azóta is töretlen a szerelmük, amit most egy kisfiúval koronáztak meg. Rob is nagyon vágyott egy gyermekre vagyis igazából kettőre. Egy kisfiú és egy kislány!
A házvezetőnő  bevezette a nappaliba. Kris egy alacsony széken ült, és karjában tartotta a babát. A délutáni nap besütött az ablakon, és az asszony haja vöröses-barnás szint öltött. Kris figyelmét a parányi jövevény kötötte le. Átszellemülten mosolyogva megcsókolta az arcát.
- Gyönyörű kisfiú vagy, és nagyon szeretlek!
Különös, ismeretlen érzés járta át Robot.
- Kris!
Az asszony felemelte a fejét.
- Ó! Nem is hallottam, hogy bejöttél - felállt, és odament a férjéhez - Nézd csak! Hát nem csodálatos? - Puha, fehér pulóvert viselt, és csípője simuló nadrágot.
A férfi elnézte az asszony keblére bújó csecsemőt, és egy kicsit irigyelte.
- Igen csodálatos.
- Niki és Kellan úgy határoztak, hog Charlesnek keresztelik apa után. Hát nem aranyosak?
Rob leplezetlen dacot látott a felesége arcán, és összeszorította az ajkát.  Csodálatos, de roppant csökönyös ez a nő! Még mindig nem hajlandó elfogadni az igazságot az apját illetően. Rob számára azonban időközben teljesen közömbösé vált a múlt.
- Szép, hagyományos név. Tetszik nekem.
- Pontosabban Charles Petersnek hívják - lépett be Niki a szobába, és kivette Kris karjából a gyereket - Örülök, hogy látlak, Rob! Gondoskodj róla, kérlek, hogy saját gyereketek legyen, mielőtt Kris kisajátítja az enyémet!
Mindenki nevetett, de Robnak feltűnt, hogy Kris kerüli a tekintetét.
- Pontosan ez a szándékom - ölelte magához Krist - Sajnos, ez csak villámlátogatás, Niki. Holnap reggel Peruba utazunk - Ezután egy hosszú szenvedélyes csók következett.
- Most tűnjetek el gyorsan - nevetett Niki - mielőtt elrontjátok a fiamat!


Rob vágyakozva átkarolta Krist, és magához húzta.
- Erre vártam már két hete.
- Miért? Nem volt elég készséges nő Ausztráliába? - A kérdés csak félig volt tréfa. A lelke mélyén Kris ugyan úgy szerette a férjét, mint kezdetben, de nem tudott benne bízni. Valahányszor Rob távol volt, gyötörte a féltékenység.
- Akadt bőven, de egyik sem volt olyan, mint te - A férfi csillogó szemmel lehajtotta a fejét, és megcsókolta Krist. Tehát tényleg körülnézett, gondolta Kris, mielőtt behunyta a szemét, és hozzá simult a férjéhez.
Rob szenvedélyesen csókolta, majd karjába kapta, és a hálószobába vitte.
- Hiányoztam? - kérdezte, mikor már minden fölösleges ruhadarabtól megszabadulva egymás karjában feküdtek.
- Igen - felelte az asszon. Hogyan is hazudhatna, amikor Rob így néz a szemébe? A lelke mélyén azonban kétségek gyötörték. A világ legboldogabb asszonya lehetett volna, a szép álom azonban szertefoszlott. A legszomorúbb az egészben az, hogy Rob észre sem vette a változást. Ő tökéletesen elégedett, amíg az ágyban minden rendben megy.
Efeletti bánatában és bosszúságban az asszony elhatározta, hogy ezúttal ő fogja addig ingerelni a férjét, amíg az majd az eszét veszti. Robnak hiába mondta, hogy várjon még egy kicsit. Amikor aztán egymáséi lettek, Kris is elfelejtette minden keserűségét.
Egy idő múlva, miután már némileg kipihenték a lélegzetelállító élményt, Rob magához szorította a feleségét.
- Ez volt aztán a fogadtatás!
Hát persze, neki csak ezen járt az esze, józanodott ki az asszony.
- Senkinek sem tesz jót hétszámra nélkülözni a szeretkezést - ingerkedett.
- Nikinek nehéz lehet olyan sokáig lemondani róla - jegyezte meg a férfi.
- Nem hiszem, hogy nagyon hiányolná, hiszen ott van a csodálatos kisbabája.
- És neked hiányozna? Hiszen lehet, hogy már várandós vagy!
Kris leszegte a tekintetét. Amióta Nikinek kisbabája megszületett, azóta döbbent rá igazán mennyire szeretne Robtól gyereket, ha a férje képes lenne őt szeretni. Rob azonban képtelen rá. Ezt már éppen eléggé világosan elmagyarázta. Így aztán sohasem szabad megtudnia az ő szerelmének valódi mélységeit.
. Még nem gondolkodtam rajta - felelte kitérően.
Rob felemelte az állát, hogy a szemébe nézhessen.
 - Amikor a kisbabával láttalak, akkor ébredtem rá, hogy milyen csodálatos anya lesz majd belőled. 
Az elismerés növelte Kris bűntudatát, ha nem is találta helyénvalónak. Ahhoz az alattomossághoz képest, amellyel Rob rávette erre a házasságra, az ő kis csalása igazán ártalmatlan. Hirtelen eszébe jutott, hogy az utóbbi két napban nem vette be a fogamzásgázló tablettát, mivel a hétvégén nem számított rá, hogy Nikinél marad. Kiugrott az ágyból.
- Még csak néhány hónapja vagyunk férj és feleség, és a házasságunk nem éppen az égben köttetett. Nem ártana egy kis idő, hogy összeszedjük magunkat, mielőtt egy gyerekre vállalkozunk - Ezzel a fürdőszobába sietett.


Következő részből:

" - Téged megvásároltalak - állapította meg a férfi - És senki sem kényszeríthet arra, hogy lemondjak arról, amit megszereztem. Te egészen biztos nem csökönyös kis feleségem - Rob hátra hajtotta Kris fejét, hogy a szemébe nézhessen. - Mióta szeded a tablettákat?
"

" Most már tudom, hogy akkor sem akarnálak a gyermeket anyjának, ha fizetnél érte."

7 megjegyzés:

  1. szia !!!!!!!!

    jó volt nagyon. Krist sajnálom egy kicsit, hogy nem tud tovább lépni ezen az egészen.
    de majd ki alakul.
    mért nem vallja már be Rob, hogy szerelmes. Kris csak erre vár.

    a kövi részből elcsippentettél egy darabot ami nem tetszik. elhúzod előttünk a mézes madzagot. mi meg tűkön ülve várhatjuk a folytatást. ez nem volt szép, csak ha hamar hozod az új fejit.


    pusz

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ismét nagyot alkottál. Nagyon tetszik,de Krisznek igaza van abban hogy úgy érzi hogy Rob nem szereti, mert szerinte "csodálatos házaséletett élnek" de nem csak a sexről kéne szólnia egy házzaságnak. Kiváncsi vagyok mikor jön rá Rob is. A következő fejezet pedig látom eseménydús lesz. Már várom.
    Szia Orsi

    VálaszTörlés
  3. Jaj nagyon jó volt. Tényleg jó lenne már, ha meg tudnák beszélni ezt az egész helyzetet, így csak majd egymáson töltik ki mérgüket, csalódottságukat.
    Amit viszont a végén tettél, (előzetes a következő részből) az nagyon-nagyon csúnya húzás volt. Most aztán tessék nekünk hamar hozni a kövit, mert a penész esz meg, hogy már megint mit fog művelni Rob idegességében. Félek, hogy a következő rész nem éppen ilyen idill hangulatot fog árasztani, amilyet a mai.
    Nagyon várom
    Virág

    VálaszTörlés
  4. szerintem,Kris azonnal abbahagyna a tabletta szedeset ha Rob vegre bevallana hogy szereti,es szerintem csajok mi sem viselkednenk maskepp ha ugy jartunk volna mint Kris!HIABA SZERETUNK TISZTA SZIVBOL ,HA TUDOD HOGY CSAK AZERT VETTEK EL FELESEGUL HOGY BOSSZUT ALLJON EGY SERELMEN.HA NINCS BIZALOM ,HA NEM KOMUNIKALSZ A MASIK FELLEL,HA AMASIK FEL MEG SAJAT MAGANAK SE MERI BEVALLANI HOGY A PRJA A MINDENE AKKOR EZ A HAZASSAG HALALRA VAN ITELVE. AZ IZELITOTOL TOTAL KIAKADTAM!MIN VESZTEK ENNYIRE OSSZE HOGY ROB MAR AZT SE AKARJA HOGY KRISS A GYERMEKEI ANYJA LEGYEN.HAT NAGYON VAROM A KOVETKEZO RESZ KIVANCSI VAGYOK ENNEK A TORINEK HAPPY END LESSZ A VEGE! PUSZ MAJA

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon jó lett és én teljes mértékben egyet értek Majával. Én is pont ugyan így viselkednél Kris helyében. Nagyon várom már a kövit :D
    Puszi: Emma

    VálaszTörlés
  6. Szia !
    ÉN nagyon szeretem a történeteidet olvasni szerintem fantasztikus mindkettő úgy hogy csak annyit tudok írni hogy várom a folytatást főleg azért is mert nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fog alakulni Kristen és Rob kapcsolata Röviden a lényeg siess a következővel.

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Nagyon jó volt ez a rész is akárcsak a többi de már nagyon kiváncsi vagyok arra is hogy miért viselkedik igy krisszel rob? Rob jobban is kimutathatná az érzelmeit mert ez elég fontos lenne kris számára szerintem akkor talán még gyerket is akarna robtól....nah mindegy majd meglátjuk hogy alakul már nagyon várom a kövi fejezetet belöle remélem minél hamarabb hozod:D

    melinda

    VálaszTörlés