2011. november 19., szombat

5. fejezet

Sziasztok!
Bocsánat, bocsánat nem gondoltam, hogy ennyit kellesz kihagynom, de sajnos így alakult! Nem vesztegetem az időtöket szóval heti rendszerességgel lesz friss, mindig előre fogom jelezni melyik nap. Sajnos pontos időt nem tudok adni mert suli mellett dolgozom is és nem tudom mikor lesz időm meg írni. De megpróbálkozom a szombat esti frissekkel!
puszi becca20


 

Kristen egész délután pihent, nem volt kedve vacsorázni de nem akart bunkó lenni szóval sok választása nem volt. Nem gondolta, hogy erre felé még ilyenkor is ilyen perzselő hőség van, ezért egy egyszerű bő zöld zsák ruhát vett fel ami vörösesbarna  hajszínéhez különösen ment. Harangszóra  vágott át az autók között, aztán egy kisebb olajfaligeten, egészen a konyhakert teraszáig, ahol a népes család már várt rá. Nem szeretett a középpontban lenni, kislányos zavarában észre sem vette, hogy a parkolóban ott áll egy piros bőrüléses, ezüstszínű sportkocsi.

- Ashley és Jackson  négy hónapja jegyesek - világosította fel Melanie Kristent, és letett az asztalra egy fekete, zöld olívabogyókkal, paradicsommal, grillezett zöldpaprikával megrakott tálat meg egy borospoharakkal teli tálcát - Jackson egy nagy bankban dolgozik, de nemsokára New Yorkba vagy Londonba helyezik. Ashely nem tart vele...
- Hogy-hogy - mormolta szórakozottan Kristen. Képtelen volt levenni a szemét arról a magas férfiról, aki épp akkor lépett ki a házból, karján a nagymamával, Zoe Mainnel.
A férfi a szabad kezében egy üveg vörösbort szorongatott.
Negédes mosollyal üdvözölte a vendéget, és a mennyaszonya szeme láttára, a kelleténél jóval hosszabb ideig szorongatta a kezét.
- Optikai csalódás, vagy tényleg összementél, amióta nem láttalak, de régen is elég pici voltál! - mondta Ashley az asztal túlsó végéről, felemelve jobb kezét, hogy Kris megcsodálhassa vadonatúj briliánsgyűrűjét.
- Szeretem a pici, törékeny nőket! - vigyorgott Jackson - Minél törékenyebb, annál jobb.
Krisnek most már feltűnt, hogy Ashley vőlegénye leplezetlenül udvarol neki, és ez megrémisztette. Amikor azonban a férfi kezét a karjára  téve, nedves cuppanós puszit nyomott az arcára, úgy érezte, nyomban megnyílik alatta a föld.
De jó lenne most azonnal elájulni! - gondolta zavartan. Akkor nem kellene tűrnie ennek a gátlástalan pasasnak az érintését. Ha Jackson nem száll le rólam, kénytelen leszek valami radikális módszerhez folyamodni, ha nem akarom, hogy Ashleyt magamra haragítani, futott át az agyán épp akkor, amikor észrevette, hogy Robert - mert természetesen ő volt a magas férfi - gondterhelt arckifejezéssel bámulja őt.
- Épp most akartam szólni, hogy gyere már le - üdvözölte Robot Melanie. KIvette mostohafia kezéből a borosüveget, és megkérte a férjét, hogy töltse tele a poharakat. - A hölgy Kristen Stewart, Niki húga - közölte, és a mellette álló lányra mutatott.
Kris belenézett Zoe szemébe, és igyekezett megőrizni hidegvérét. Sejtette, hogy ami most következik, az nem lesz élete legfelemelőbb pillanata.
- Jó estét! - dadogta alig hallhatóan - Niki mondta, hogy most ünnepled a születésnapodat. Csak a leglényegesebbet felejtette el említeni, azt, hogy nem is akárhányadikat...
- Ne is mond! - legyintett nevetve Zoe - Egyébként csak jövő héten leszek...
- Úgysem hiszi el senki, hogy hetvenöt éves vagy! - udvariaskodott a lány, de kerülte az idős hölgy átható tekintetét.
- Úgy érted, hogy letagadhatnák egy égész évet? Ez kedves csibész is mindig ezzel a kegyes hazugsággal hízeleg- nézett szeretettel az asszony Robra.
- Kristen, ő a nevelt fiam, Robert Pattinson - mutatta be Melanie édesanyja tetőtől talpig fehérbe öltözött kísérőjét - Néhány évig velünk élt Új -Zélandon, egészen addig, amíg tizennyolc évesen ösztöndíjat nem kapott az oxfordi egyetemre. Tanulmányai végeztével Európában maradt, és itt vált sikeres üzletemberré.
            Jaj, istenem, miért éppen Melanie fiába kellett belebotlanom? Nem lehetek ennyire szerencsétlen! - sopánkodott magában Kris. E pillanatban valóban a földkerekség legpechesebb emberének érezte magát. Pedig lázadókorában is akadt néhány érdekes pillanata. Ebben a percben már nem is ebben az időben járt hanem jó pár évvel ezelőtt.

Megint szökni akart, mint általában 2 vagy 3 naponta. Ez már rutin volt a számára! Feküdt az ágyban és várakozott, hogy az apja belemerüljön a munkába és, hogy az anyja elaludjon. Az ilyen izgalmak életék, semmi más nem érdekelte csak, hogy este 10 óra legyen ás ugorhasson.
Alig várta, hogy Koby-val beszélhessen nem stimmelt valami vele már régóta és az mind Anti hibája volt nem akart bele szeretni, csak egy románcot akart egy kis csók, egy kis más, de semmi kötelezettség, fiatal volt és elég volt neki az, hogy a szülei döntenek helyette ebbe egy fiú nem fért bele főleg nem Anti. Mégis ez már több volt, mint egy szimpla barátság testi kapcsolattal. Meg akarta ezt beszélni Kobyval. Mert benne bízott a legjobban ő ismerte! Koby egész nap hívogatta, hogy menjen le hamar, Kris tudta jól, hogy csak 10 fele fog leérni de semmiképpen nem közölte vele. Megvárják... mindig megvárták. Kinézett a szobából az anyja már aludt az apja pedig dolgozott. Ideális pillanat felvett egy fehér inget egy mini szoknyát, hogy tetsszen Antinak, kilépett az erkélyre, átlépet a korláton...rugaszkodott és ugrott! Sikeresen földet ért de mint mindig most is ez volt a legnehezebb pillanat. A végén fél 11-re ért le amikor belépett 4 idegen fiúval találat szemben magát, rendesen megbámulták ,ami Kris-nek tetszett és így rá tett még egy lapáttal. Belépett a helységbe Koby, Maxim, egyből rá kapták a tekintetüket, Anti fel se nézett a pultból. Na jó, ha ő így akkor én is gondolta. A két srácnak adott két puszit Antinak meg csak oda köszönt. Egész este nem beszéltek és Kris maradt annál a változatnál, hogy ha Antinak nem fontos vele kommunikálni, neki sem az!
Egy mondatott hangoz el egész este Anti szájából és az annyi volt " Söprés a zenegéptől!" Kris ezen felhúzta az orrát. Neki senki sem mondja meg mit csináljon főleg Anti nem.

Krist hívta a természet így kiment a vécére amikor vissza fele tartott akkor szembe találta magát az egyik idegen sráccal. Aki közölte vele, hogy tetszik neki és, hogy van e barátja és ha igen akkor itt van-e? Kris nem igen tudott mit reagálni csak annyit, hogy igen itt van! Mint valami megmentő ekkor megjelent Anti kihúzta a srác mellett és megcsókolta mindenki szeme láttára. Ez volt az első csók amit Antival "nagy közönség" előtt váltottak. Az első öröm forrás és ez volt néhány perccel később a boldogtalanságának oka. Hisz amikor a srácok rá 2 percre leléptek Anti közölte, hogy ez csak egy műsor volt, már az lején eldöntötte, hogy ha az egyik srác lép akkor majd ő lép egy nagyobbat. Kris-ben ekkor tudatosult, hogy csak egy műsor, egy játék, egy kis szórakozás,  Antinak ő nem jelent többet, mint egy barát. És valószínűleg soha nem is fog ez a kapcsolat marad barátság egy kis extrával!
Mikor vissza tért a jelenbe teljesen elképedt micsoda kegyetlen játéka a sorsnak, hogy éppen rajta akadt meg a szeme, ráadásul a világ másik felén...
Robert ahelyett, hogy elfogadta volna a lány ösztönösen kinyújtott kezét, magához ölelte és arcon csókolta Kristent.Egyszer, kétszer, aztán harmadszorra is, majd a füle mögé lehelt futó puszit, ami arról tanúskodott, hogy megjegyezte mennyire ingerlően hat ez a lányra. Kris zavartan körbe pillantott, és bár úgy tűnt, senki nem ütközött meg a rendhagyó üdvözlésen, a talpától a feje búbjáig elvörösödött.
Melanie, mintha mi sem történt volna, folytatta:
- Anya, te már jól ismered Niki nővérét... Amikor tudomást szerzett a balesetemről, felajánlotta a segítséget, hogy legyen időm anyagot gyűjteni az új regényemhez.
- Valóban felajánlottam volna? - szaladt ki a lány száján, és észre vette, hogy Zoe elfojt egy gúnyos mosolyt. 
- Robot tulajdonképpen későbbre vártuk, ehhez képest nem sokkal előtted érkezett - csacsogta Melanie - Azonnal lefeküdt aludni, nem is csoda...Rengeteget dolgozik, és évek óta nem volt szabadságon. - A ház asszonya szemében őszinte aggodalommal méregette mostohafiát.
- Ne félt engem, Melanie! Hidd el, hatásos módszert dolgoztam ki a fáradság ellen. - közölte Rob, miközben egyfolytában Krist mustrálgatta, aki persze megint elpirult. - Arról a módszerről beszélek amellyel a férfiak oly eredményesen küzdenek a stressz ellen - tette hozzá talányosan.
- Csak nem fogadtad meg a tanácsomat, és kezdtél el jógázni?
- Ne légy már ilyen naiv! Rob életerős fiatalember. A szexről beszél - világosította fel a lányát Zoe.
- Igazad lehet - nézett rá elgondolkodva az asszony - Különösen ha tekintetbe veszem , hogy Párizsból a szerelem fővárosából érkezett... - Melanie most Krishez fordult - Csoda, hogy nem találkoztatok! Robnak ugyanis abban a házban van lakása, ahol nekünk, vagyis ahol te is megszálltál...

















3 megjegyzés:

  1. SZUPER lett a feji!!!:)Már NAGYON vártam a folytatást!!!:) Hát ez a család akiknél Kris és Rob van nem semmik!!:) Kíváncsi vagyok,hogy mik fognak történni a késöbbiek folyamán!!:) Már nagyon várom a kövi fejit!!:)
    Puszi:Pixy

    VálaszTörlés
  2. Imádom, hogy újra vagy!!!
    Alig várom a folytatást!!
    Nagyon jó!!!
    virág

    VálaszTörlés
  3. Jó ,hogy újra itt vagy!Várjuk a frisseket!
    Ez is szuper lett :)
    szia

    VálaszTörlés