2011. január 2., vasárnap

Harmadik fejezet

Azzal magához húzta és megcsókolta.A száját keményen a dacos, telt ajkakra szorította.
A lány természetes védekezett. Minden erejével. Rob azonban belemarkolt a hajába, hátrahúzta a fejét, s kényszerítette, hogy szétnyissa az ajkát.Kris karmolni akart, de Rob a falhoz nyomta, és lefogta a kezét. Rob érezte a lány ajkán a dühöt. És bármilyen különös volt is, érezte a bent elfogyasztott pezsgő ízét és ez megrészegítette. A lány hátára tette kezét, még közelebb húzta magához, és lassan, megnyugtatóan simogatni kezdte, miközben egyre gyengédebben csókolta. Kris megadóan felsóhajtott. Tenyerét a férfi mellkasára tette, és lábujjhegyre emelkedett.
- Ne- suttogta, de közben felkínálta az ajkát.
- Csókolj -kérte Rob- Csókolj úgy ahogy....
Ekkor azonban kinyílt az ajtó,és a lány megdermedt Rob karjában. A pincér aki rájuk nyitott döbbenten bámult rájuk majd ahogy jött távozott is. Kris nem vette észre de amint a pincér Robra nézett látta a parancsot a szemében távoznia kellett és már pedig Robert Pattinsonnak mindenki engedelmeskedik.Miközben még mindig az ajtót nézte érezte, hogy a lány a kezében ki akarja magát szabadítani. De ennek nem szabad megtörténnie ezért egyre szorosabbra fonta karjait Kris dereka körül.
- Engedjen el most azonnal! - sziszegte
- Egy perce még nem akarta.
- De igen!
Rob újra megcsókolta a lányt, s az egy pillanatra engedett, aztán a férfi éles fájdalmat érzett az alsó ajkában. Egyik kezével a feje felé fogta Kris mindkét kezét, de olyan erősen, hogy a lányka esélye se legyen szabadulni. Másik kezével zsebkendőért nyúlt a zsebébe majd döbbenten nézett a piros foltra a fehér zsebkendőn, aztán a lányra.
- Gátlástalan a férfiakkal - állapította meg - Nagyon veszélyes magatartás.
A lány szeme szikrát szórt.
- Azonnal engedjen el!
- Sajnálom, szépségem, de erre képtelen vagyok -mondta Rob halkan, és a lány fölé hajolt.- Amióta megpillantottam, folyton meg akarom csókolni és ezen az sem segít, hogy már kétszer megtettem. és akár mérget is vehet rá, hogy addig nem hagyja el ezt a raktár féleséget, míg meg nem teszem még egyszer. Rob ugyanolyan heves volt most is, mint az előző két csóknál is.Kris megpróbált védekezni de úgy látszott, ellenállása csak olaj a tűzre, mert Rob még szenvedélyesebben csókolta. Kris teljesen elvesztette a fejét, ajkát már megint önkéntelenül szétnyitotta, és zavartan felnyögött. Ugyanakkor öklével a férfi vállát ütötte, és szabadulni próbált.  Robot már nem lehetett észhez téríteni, felkapta a lányt és felülette valami asztal szerűségre majd lenyomta. Amikor a keze felfedezőútra indult a testén, a lány rémülten felsikoltott, sehol sem volt már az a bátor nő aki azt hitte megleckéztetheti a nagy Robert Pattinsont. Szabadulni akart karmolni és kapálózni kezdett. Végül úgy megkarmolta a férfi állát, hogy körme vérző sebet hagyott maga után.
- Kis vadmacska! - Rob hirtelen elengedte Krist, két seb több mint elég amit egy este alatt egy nő ejthet rajta. A lány majdnem leesett az asztalról, de hirtelen felpattant, felkapta a táskáját az ajtóhoz rohant és feltépte. Rob összevonta a szemöldökét, fejcsóválva nézett utána, miközben az állát tapogatta. Nem tett ugyan kísérletet a lány visszatartására, de ajka körül hideg mosoly játszott. Eldöntötte 3 hónapon belül ez a nő a felesége lesz ha törik ha szakad! De addig még van egy kis játékra ideje először jön majd a macska-egér játék,amit nagyon fog élvezni, majd amikor megunja, magába bolondítja Kristent és ezzel bosszút áll az apján.

Kris egész éjszaka forgolódott, nem tudta elfelejteni Robert csókjait. Pedig neki aztán elege van a nőcsábász gazdag férfiakból. Nem akart a csókjaira gondolni, nem akart magára a férfira gondolni és mindarra amit Robert kivált belőle. Nem sokára elkezdődik egy új expedíciója amiért mindent feláldozott. Az apja amint megtudta, hogy a kicsi lánya régész akar lenni, ember számba se veszi ha nem muszáj. Kris mindig is tudta, az apja azt várta menjen hozzá valami gazdag milliomoshoz és segítse őket a cég terjeszkedésében. Szerencsére az életet nem az apja írja, így megúszta hogy úgy kelljen élnie mint az anyjának. Mindig bólogatni és csak hallgatni ez nem az ő műfaja.
Kris Korán ébredt. Félig feltápászkodva nézett ki az ablakon, elég szépnek indul a reggel, el is döntötte magában mostantól többet nem gondol Robra és el is fogja kerül ami nem lesz nagyon nehéz mivel eddig sem futottak össze sehol. Torka kiszáradt, és rekedt volt az esti hangos beszédtől. Ilyenkor egy pohár kávé az igazi és mellé a cigi néha napján még most is rá gyújt, ha ideges valami miatt, de csak tizenévesen dohányzott rendszeresen. Tegnap délután akart bevásárolni, de annyi minden történt, hogy már nem jutott idő rá. Most felrémlett előtte milyen veszekedés volt abból is mikor közölte elköltözik. Az apja tajtékzott és folyton azt mondogatta hogy az ő lánya csak is a férjével költözhet el otthonról, de Kris akkor is kiállt magáért és végül a saját lábára állt.
A bevásárlóközpont előtt pompás fehér sportkocsi kanyarodott be, és megállt Kris mellett. Magas, jól öltözött férfi szállt ki az autóból, és hűvös mosollyal az arcán a lányhoz lépett.
- Micsoda nagyszerű véletlen, Kristen -örvendezett Rob - Éppen magához igyekeztem, hogy visszaadjam ezt itt - nyújtott Krisnek egy fekete kendőt.
- Köszönöm - válaszolta hűvösen a lány, és megpróbálta elmenni Rob mellett. De a férfi elállta az útját.
- Maga meglepően forróvérű teremtés. Még soha életemben nem találkoztam olyan nővel, aki az egyik pillanatban olyan, mint a jégcsap, a másikban viszont tűzet okádó vulkánná változik.
- És még karmolni és harapni is tudok - sötétedett el Kris szeme - vagy talán már elfelejtette?
- Hogyan is tehetném? - mondta férfi, és fejét elfordítva megmutatta Krisnek az állán látható vörös karcolást. - Valahányszor tükörbe nézek, a maga felháborodott arca jelenik meg előttem. Szívesen felbosszantanám újra. kedves Kristen. Talán jobban is, mint tegnap.
Kris egyetlen szót sem tudott kinyögni, szíve hevesen kalapált. Rob ajkára pillantva eszébe jutottak a csókok, amelyek annyira felkavarták.
- Mit szólna egy ma esti vacsorához? - rohamozta tovább Rob
- Semmit!
-Holnap este?
- Soha! - vágta oda Kris, és elsietett a férfi mellett.
Rob nyomban követte, lépteit a lányéhoz igazította.
- Az agyamra megy!
- Pompás! -jegyezte meg Rob - Úgyis csak arra várok, hogy ismét kitörjön a vulkán.
- Akár rendőrt is hívhatnék - szaporázta meg lépteit Kris.
- Nem hiszem, hogy ugyanazt a hatást érné el nálam, mint maga.
Kris összeszorította az ajkát. A bevásárlóközpont közepén jártak, gyalogosok százai jöttek-mentek mellettük. Krisnek feltűnt, hogy a nők szeme megakad a férfin.
- Mi lenne, ha végre eltűnne? - csattant fel.
- Csalódást okoznék magának.
- Azért megpróbálhatná - Kris megtorpant, és fagyos pillantással végigmérte a férfit - Egyszerűen lépjen le! Akkor aztán megfigyelhetné,mennyi idő múlva kezdenék zokogni a csalódottságtól.
A férfi fel kacagott.
Kris szíve hevesebben vert. Nem tetszett neki ez a felfedezés ezért sarkon fordult és elviharzott remélte a férfi ért ennyiből és békén hagyja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése